Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz galervin93 #126453 üzenetére

    Holnap lesz 1v1 verseny tier4-ben, megvettem rá a Pz.38 Na-t, és kicsit gyakorolgattam vele. Nagyon szépen lehet vele spottolni. Nem szoktam kis szinten játszani, el is szoktam a stílustól, hogy mindenki megy amerre lát, viszont újra megtapasztaltam, hogy milyen ha nem a 445m-es kör határáig lát el a csapatok fele. Érdekes lenne ez a nagyobb szinteken is.

    Most elképzeltem egy T54 lightot tier 10-esként, 1600 hp-val, brutál látótávval, ugyanolyan ágyúval mint most, csak kicsit gyorsabb újratöltéssel. Tetszett :)

    Antonius1978: igen, az a WZ. Eddig sem volt játszhatatlan, de most kimondottan jó lett. Már kétszer volt rá maraton amivel ki lehetett húzni ingyen, valószínűleg többször nem lesz. Nem fogom végig elemezni a felsorolt tankokat, általánosságban: kredit farmra csak 8-as prém, kisebb felesleges (Type 64 sh-ban a 2 perces csatákkal hoz hasonlóan jól). A két tank amit kiemeltél,valószínűleg mind2 jó, bár nekem nincsenek meg, csak teszten mentem velük. Jó lett volna ha teszten kipróbálod őket, de videókat is nézhetsz róluk. Én valószínűleg az STA-t venném közülük. Az SP-t én nem ajánlom, mednek lassú, heavynek kicsi az alfája, és a páncélját is sokan ismerik.

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák