Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Gondolom senkit nem érdekel, de azért elmesélem hogy lett a t44-100 maratonból tényleg maraton nálam. :D
    Maraton utolsó napjára úgy érkeztem hogy 100e sebzés/70 kill volt hátra a cseh ágból és 10e/7 a britből. Előtte lévő nap 100 killt hoztam össze szóval úgy gondoltam nem lesz annyira nehéz dolgom. A britet hamar le is tudtam. Viszont csak a killekkel számoltam bevallom a sebzést nem is gondoltam át hogy hány csata kéne hozzá. Cseh ágon korábban csak a 6-osig jutottam, az volt a terv hogy gyorsan kihúzom a 7-est és azzal hozom össze a sebzést. Mint azt akkor megírtam az első pár csata nagyon rosszul sikerült vele, de aztán kiismertem és volt egy elég hosszú periódus amikor simán tartottam vele a 2000 sebzéses átlagot.
    így kezdtem:

    ez lett a vége:

    És hogy mire volt elég ez az átlag? Mindjárt az is kiderül. :)
    Úgy terveztem hogy max hajnal 4-5-ig nyomom. 3 körül kész lett az összes kill, de még 40e sebzés kellett. 4kor még 30e sebzés kellett. Ekkor gondolkodtam el először hogy ez nem is lesz olyan egyszerű hisz egész nap csináltam addig 70e sebzést akkor 1 óra alatt nem fogok 30-at. Megnyitottam a küldetés kiírást és láttam hogy 7-ig lehet megcsinálni, mondom akkor tolom amíg bírom. 5kor 20e sebzés kellett még és zodo írt hogy siessek mert a kliens azt írja hogy 1 óra van hátra a küldetésből. Itt eléggé barna lett a gatyó, mert tudtam hogy 1 óra alatt 20e sebzést nem fogok összekaparni ezekkel a tankokkal. :D
    Megkerestem a prém shopban a cseh tokent és ott perc pontossággal számolt vissza miszerint mégis 7-ig tart a küldetés szerencsére. Ettől kezdve végig úgy játszottam hogy a token befizetés 1 kattintásra volt. Gyorsan számolgattam és rájöttem hogy óránként 10e sebzést szedek össze így ha kész is leszek akkor valamikor nagyon a végén. Hiába hoztam a kezdeti bizonytalanság után 2000 körüli átlagot, túl lassúnak találtam a csatákat ezzel a játékstílussal. Ezért úgy döntöttem átmegyek berzerker módba és sokkal agresszívebben nyomom. Ennek következtében a sebzésem visszaesett 1000 körülre, de gyorsabbak lettek a csaták. 6 előtt már 10e-nél jártam onnantól már nem figyeltem mennyi van vissza. Arra is gondoltam hogy full yoloban kéne nyomnom, de szerencsére még időben rájöttem hogy az nem lenne jó, mert így is volt hogy mindkét tankom beragadt a csatába és nem tudtam csinálni semmit hiába peregtek a percek. Skoda T25-tel Overlord-ra kerültem 30%-os csapat 8-as csata 6-os tankkal. Na mondom az ellenfélnél okosak vannak akkor ők biztos középre mennek, akkor én életemben először lemegyek a partra hátha összejön. Nem is találkoztam arra ellenséggel és eljutottam az ellenfél bázisáig ahol két bot T29-et találtam. Az egyik afk is volt, mert meg se mozdult a másiknak mozgott a tornya, de nem különösebben érdekelte hogy a fenekét penetrálom. :D
    Összelőttem belőlük meg még pár visszaszaladó tankból 2200-at és gyorsan mentem a következő csatára a 7-essel. Azzal keményen pusholva gyorsan összelőttem 2300-at és amikor kijöttem a csatából óriási meglepetésemre kész lett a küldetés 6:46kor. Vagyis az utolsó pillanatban. Ha 50-nel kevesebb az átlagsebzésem vagy nem jön ki ilyen jól az utolsó 2 csata akkor lehet nem sikerült volna befejeznem. :)
    Azóta be sem léptem a játékba így csak remélni tudom hogy tényleg megszereztem a tankot és nem álmodtam félkómában hogy kész van. :DDD

    Hogy on is legyek az on topikban, mivel elég sok csatát kellett mennem a 7-es cseh csodával és még frissek az emlékek így írok arról is egy összegzést. Konštrukta T-34/100:
    25e free xp-ből ráraktam a lánctalpat és a fejlesztett löveget. A többi modult nem éreztem annyira fontosnak hogy free-zni kéne, nap végére meglett mindegyik modul a csaták során szerzett xp-ből alap fiókkal 2x2óra 100%-os xp bónusszal. Fejlesztett torony, 2. rádió, fejlesztett motor, 3. rádió volt a sorrend ahogy felraktam őket. Ha valaki csak gyorsan menni akar a következő tankra annak a motort felesleges kifejleszteni, mert nem ad észrevehető plusszt és nem kompatibilis a következő tankokkal.
    Felszerelésnek töltésgyorsító, venti, célzásgyorsító került a tankra. Ha valaki spórol a free xp-vel akkor célzásgyorsító helyett mehet torziós rugó a tankra így a fejlesztett lánctalpat nem kell kifejleszteni.
    Legénység a Skoda T25-ből jött 1,5 skilles. Kreditért lettek átképezve, a 2x2óra harci xp bónusz mellett nyomtam be 2x2óra legénységi xp bónuszt is így elég gyorsan elérték a 100%-ot.
    Maga a tank szerintem nem megtartós kategória. Nincs semmilyen tulajdonsága amiben kiemelkedő lenne. Viszont nincs semmi amiben nagyon rossz lenne, ezért nem kell tőle félni jól használható. Mivel med és med meta van és amúgy sem nagyon rossz semmiben így rugalmasan használható minden helyzetben. Én is azt vettem észre hogy az első 3 csata kivételével 600 sebzést mindig kiosztottam azaz nem volt egy 0-ás köröm sem. Ugyanakkor olyan nagyon kiemelkedő köröm sem volt. 1 ász összejött és jópár 1. osztály, de általában 1000-2000 sebzést osztottam ki vele. A nagyon lassú vagy a nagyon gyors, de puha tankokkal elég gyakori a 0-ás kör, ezzel nem, így annyira nem volt frusztráló vele játszani.
    A legénységen 6. érzék, álca és célzásjavító skillek vannak így főleg sznájpolásra és flankelésre használtam. Ekkor volt vele a 2000-es átlagú periódusom. A végén sokkal agresszívebben játszottam vele a szorító idő miatt, pusholni azért nem alkalmas, de tud érdekeseket pattintani sidescrape-ben. Elég lassan tölt, kapáslövések nem nagyon jöttek be vele viszont beszűkült célzókörrel egész jó arányban talált. Gundepje csak 5 fok ami néha megszívatott, vigyázni kell hova megy vele az ember és hogy áll be. Az ammo rack-je nagyon érzékeny. Sok csatában sárgult, 3x pedig le is dobta a fejét 1 lövéstől, igaz mind a 3 nagy modulsebzésű tanktól volt.
    Szóval összegezve: nem kiemelkedő tank, de nem kell tőle félni.

Új hozzászólás Aktív témák