Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Midway #119172 üzenetére

    Midway: nem azt mondtam, h jó, csak azt, h könnyű elkerülni a büntetést. Automata rendszer, vagyis ha belelősz a csapattársadba, büntetést kapsz. Bizonyos kifejezéseket automatikusan tud cenzúrázni a rendszer - ezekért is büntetést kapsz, plussz a kedves beszólások után járó csapattársi feljelentések.
    A rendszer nem tökéletes, mert simán feljentenek csak azért mert artyval vagy és ha ezt elég sokan és konzekvensen teszik, akkor még büntit is kaphatsz, de alapvetően, ha nem lősz csapattársba és nem anyázol, noobozol, hisztizel a cseten akkor nem kapsz büntit. ennyi. :K
    15000+ csata alatt nekem még nem sikerült büntit kapnom, kapisch? :U

    ami meg azt illeti, napi 24 órában zajló több millió csata követéséhez több ezer, akár tízezer alkalmazott is kell - szerintem erre érthető , h nincs keret. És, Te, aki nem fizetsz, pláne ne mond, h van rá keret, te örülj annak, ami van! Neked ez egy ingyenes játék, akkor miből is javítsanak bármit is?

    zodo: megveszed az ellátmányt, berakod a fogyóeszközök közé, és onnantól jobb a legénység. DE. Egy egység ellátmány egy csata. vagyis -ha automata fogyóeszköz feltöltésed van- mínusz 20.000 kredit/csata*! ráadásul elveszi vminek (javító/eü cucc/ tűzoltó) a helyét. statpadderek és nagyon prok szokták bizonyos tankokon használni, akik ki tudják termelni az árát. Sokszor látni lila E25-öt, T49et leégni pl.

    *akciósan megvéve sokat 10k/csata

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák