Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz BÁ Nutrition #116696 üzenetére
nem valami fényes, de általában a 100 alattiakat bántják. akkor vsz csak a kezdők bénáznak. :/
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Emu
őstag
válasz DrDobos #116693 üzenetére
Attól függ mennyi free XP-d van, illetve mennyit akarsz a f@sz rossz oldalán állni
Én a Pattont vagy a Skodát ajánlom.
(Patton - használható tankok végig az ágon, a 9-es pattonhoz javallott free-ből feltenni a top löveget)
(Skoda - OP 6-os, nehezen játszható szívás 7-8 ahol min. top lövegeket fel kell tenni freeből, OP 9-10 de 9-hez kell 90k free) -
Jadro
veterán
Nem olyan vészes az a Skoda T7-8, csak kell a top löveg illetve kicsit jobban kell vele sniperkedni. Én már egészen ráéreztem és bár a Winrate-em a béka segge alatt van velük, de a WN8 már kb hozza az átlagomat. Azért szeretném már ha a kezemben lenne a T9-es.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #116690 üzenetére
Erre nem is gondoltam, köszi a figyelmeztetést.
(#116697) Lanash
Bekapcsolva hagyom mert jó lenne javítani, arty-al még egy csatát se mentem.
Gondoltam a több skill jobb alapon legyen legalább három de az is igaz hogy nagyon sok csata áll még előttük mire elérek az ág végére. -
galervin93
őstag
Ne is mond az artyt, tegnap belenyomtam 15 csatát a G.W. TigerP-be, hátha beakad a "hp-d nyolcszorosa sebzés"... 600 wn8... Semmit nem találtam el... Legnagyobb sebzésem 800 volt egy T10-be...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
válasz galervin93 #116706 üzenetére
Az arty már csak ilyen jószág sajnos....hol mindent, hol meg semmit.
Minap betettem 2 képet arról, hogy egy csatában one shotoltam egy IS3 és egy AMX30-at!
De az ilyen csata az kb mint a fehér holló."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
válasz Jadro #116703 üzenetére
Azzal sniperkedni? 7-es top lövege hihetetlen, kb. mint a cromwell mozgás közben, ha nincs teljesen összeszűkülve. 30m-re a céltól simán ellőttem vele a világűrbe, a csőlehajlásról nem is beszélve.
A VTU pedig olyan mint valami rossz vicc. Elvileg hátulról kellene vele okosan csipegetni, de 300m-ről esélytelen, hogy a saját szintjén átlőjön valamit. Nem fogom elfelejteni neki, hogy egy helyben álló is3 és is6 hasáról 10/9 pattantam/nem ütöttem át/ vagy el se találtam...egyébként T49 kedvenc csemegéje (puha és nagy)
@Jano: ha meglesz az autoloader más dimenzióba lépsz vele, átlagos körben simán lehet vele 3k sebzést lőni, és csomószor meccsdöntő befolyással vagyok vele. -
Lanash
senior tag
válasz galervin93 #116706 üzenetére
Ne is mond. Elkezdtem a küldetések miatt, de T3-ban meg is untam. Én csodálom azokat akik tudnak ezekkel játszani.
-
Enzolord
addikt
válasz nightmare13 #116711 üzenetére
Ez azért lehet, mert míg kicsi artykkal tolod, kicsiket lősz ugyan, de sűrűn, és van idő korrigálni, míg egy nagy dögnél, ha mellé lőttél, mert elmozdult, vagy az RNG babrált ki veled, ami lássuk be, nem ritka, akkor várhatsz fél percig, mire megint lősz, és annyi idő alatt jöhet is az ellen light, esetleg egy counter arty..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
galervin93
őstag
válasz Enzolord #116712 üzenetére
"fél perc" - lábjegyzet: fél-egy perc :-D
Counter... Ne is mond... Tegnap Prokhorvka, T10, nehéz td-k meg heavyk dögivel, mondom végre...! Erre a második percben kicsap az ellen M43. Mondom what??? Utána látom, hogy a retardált M43-unk beállt centire mellém, és előtte magát, amit ez ellen észrevett... Én nem lőttem addig, csak pislogtam, mikor kikapott, majd elküldtem melegebb éghajlatra a barom "csapattársat" (így idézőjelben, mert inkább a "hímtag" jelzőt használnám).[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Enzolord
addikt
válasz galervin93 #116714 üzenetére
és (#116713) nightmare13
Tegnap találkoztam egy 800 effis OBJ261-gyel, aki Mines-on 5200at sebzett,úgy csapott ki szinte mindenkit, hogy mozgásban volt... Egy átlag alatti játékos.. Már bocsánat...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Akinek nem sikerült a WoWs-es ajándék prémium azt most próbálja meg!!!
Nálam megy.
ITTPress "F" to pay respects.
-
galervin93
őstag
válasz Enzolord #116715 üzenetére
Árendzsí. Éppen melyik oldalán van a ...nak.
Nekem elég lenne csak pár pluszos csata, de vannak ilyen mumus küldetéseim, amiket nem akar beadni (artyn 8-szoros sebzés, mednél eddig duplagyújtás, bár a könnyítés óta nem próbáltam, td-vel szpottolatlanul sebzés stb.), ha ezeket beadja, akkor már megy a többi, és meglesz a T55. Addig meg szentségelés...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz galervin93 #116717 üzenetére
a duplagyújtással mindenki sokat szenvedett, nekem nem sokkal a könnyítés előtt lett meg. Pedig úgy örültem, h jön a könnyítés, erre beadta.
persze az igazsághoz hozzá tartozik, h amikor megcsináltam az előző küldit és automatikusan ráállt erre én átállítottam egyből. És a következő csatában bejött a duplagyújtás - hát vertem a fejem...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz rlazol #116701 üzenetére
Szerintem ezek vaktában elszórt lövések. De volt olyan is h beírtam hajrá. Visszaírt és belém lött. Nem állandó h ez van de bosszantó. Ha saját tierbe rak akkor nem olyan rossz a helyzet. Majd alakul még
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Viktoár
addikt
Most hogy csak kreditre van szükségem elkezdtem a kv1 és kv2-vel való játékot.
Közben húzom a hellcat-et is de valami baromi lassú a toronyforgás és a tolatás.Én úgy emlékszem sokkal mozgékonyabb volt.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz Imilenni #116725 üzenetére
Soha. Nemrég megvettem de csak most van időm foglalkozni vele.Viszont régen sokkal mozgékonyabbnak láttam a játékban.
Most kezdtem el újból játszani a játékkal sok-sok kihagyás után.
Az előbb nem tudtam leforogni vele egy is2-t egy szikla körül mert a tolatási sebesség megszivatott.
Üdv:Viktor
-
Imilenni
addikt
válasz Viktoár #116726 üzenetére
Hát, én fénykorában mentem vele sokat, majdnem 1300 csatám van vele.
RÉGEN sokkal használhatóbb volt, most alig éri el nálam a 72-t, lassan fordul..pontatlanabb nálam az ágyú mint volt, mintha lassabban is töltene..
Hallottam hogy egyszer kapott egy durva nerfet, hát látom.Press "F" to pay respects.
-
rlazol
veterán
berakom ide is, mert vki csak egyiket/másikat nézi.
kérlek nézzétek meg az első 20mp-et.
tényleg az én hibám volt, ahogy a csapattársak írták? mert én nem úgy éreztem.
utána teljesen szétestem, meg is haltam gyorsan.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #116733 üzenetére
Előfordul de nem a te hibád.
Én ugyanitt LTTB-el "löktem le" egy csapattársat de mi legalább eljutottunk a híd háromnegyedéig.
Egymás mellett mentünk a feléig aztán rám húzott azaz nekem csapódott onnan felkerült a szegélykőre és nem állt volna meg így át is billent rajta. -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #116736 üzenetére
Jó Neked! Elvileg nekem is ezt írta (elfogadta):
Ennek ellenére sajnos a prém napokat nem kaptam meg:
Vajon mi lehet a gond, miért nem kaptam meg mégsem? Vagy csak játékon belül fogom látni, mikor belépek?(#116720) rlazol: nekem mikor átállítottam a dupla gyújtós küldire, kb a második csatában meg is lett. Talán azzal foglalkoztam a legkevesebbet. Persze volt több más, amivel meg rengeteget szívtam/szívok.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #116739 üzenetére
Ennyi arannyal meg sem érdemled...
Amúgy elvileg látnod kellene, de mintha lett volna még egy aktiváld a bonust, vagy valami, és azután kaptam meg én is..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jano_77
nagyúr
válasz Enzolord #116740 üzenetére
Nagyon köszönöm! Király vagy mint Gabi a magyarok kapujában.
Igazad van, kicsit tovább görgettem az oldalon és ott volt egy GET BONUS gomb, amire nyomva már meg is adta a 7 napot. Sirály, akkor a 7vége el is van intézve."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Enzolord
addikt
Még megszakadnál a röhögéstől.. Gyógyulgatsz így tankozás nélkül?
-
tarka_szarka
tag
válasz robogo81 #116747 üzenetére
Teljesen más stílus lesz a három gép.
T25/2
Egy lassú medként lehet leginkább használni. Átütésben gyenge, de dpm meg nem rossz. El kell vele autózni egy jó lövész helyre és onnan csipegetni. Közelharcban sajnos elég lassú a torony. Kilences tierbe nagyon nem való.T28 proto
Nagyon lassú. Mind gyorsulás, mind végsebességben a leglassabbak közé tatozik. Az oldala vékony, sidecrape-re nem nagyon való. Nem is fordul körbe a tornya, ez néha kellemetlen. Viszont van két elég nagy előnye. A frontja elég erős, tier 8-9-et is sokszor megfogja. Leginkább szemből a torony két oldalát lövik át. Mindig szemből kell fogadni a lövéseket, a tornyot is szembe kell fordítani a lövéseknek. A másik nagy előnye a jó ágyú. Nagy alfa és jó átütés, ráadásul a ROF is magas. Ha hagynak lőni, akkor szépen le lehet osztani a sebzést. Az egyik legjobb TD is lehetne, de nagyon visszahúzza a rangsorban a mobilitása. Leginkább akkor voltam vele hatásos, ha egy irányból jövő ellenfeleket tudtam feltartani a frontommal, miközben sebezhettem. Sniperként remekül funkcionált.T30
Elsőre csalódás a gép a proto jó ágyúja után. Pontatlan, lassú löveget kapunk, ahol a lövedék is lassabb. Hozzá kell szokni és más módszerrel használni. A tornya amerikai heavy mintára kemény (ez is az volt régen) és a nagyja lövést megfogja. A weakspot elég kicsi. A test viszont puhább, rejtendő. Az ágyú 750-es alfával rendelkezik, viszont nagyon nagy a töltés idő. Leginkább akkor tudtam vele érvényesülni, ha tornyozhattam és nem tudtak rám rontani. A nagy alfa mindig fenyegető dolog, ezért ha fenyegetően mutogattam magam (közben várod a betöltést), akkor csak elhamarkodott lövéseket eresztenek el az ellenfelek, amik a toronyról általában pattannak. A mobilitás nem túl jó, de azért oda lehet érni vele a szükséges helyekre. Sniperkedni nekem nem vált be, mivel a pontatlan ágyú célkörön belüli szórása is vicces, sok lepattanót fogunk kapni. Persze a találatok fognak a szájunk sarkára húzni egy mosolyt, hiszen 700-800hp mínusz az nekünk kedves, az ellennek meg ....WOT account: tarka_szarka
-
Imilenni
addikt
válasz tarka_szarka #116748 üzenetére
Próbáltad már a stock Ferdit?
Ahhoz képest mennyire gyors a Proto?Press "F" to pay respects.
-
tarka_szarka
tag
válasz Imilenni #116749 üzenetére
A stock proto szerintem rosszabb, mint a stock Ferdi. Érdemes feltenni rá a nagy ágyút.
Viszont az aranyeső és a közepes harckocsik elterjedése következtében a Ferdi nálam egy nagyon jó TD-ből nem használt kategóriába került, addig a proto nem sokkal, de életképesebb. Bár már protóval sem játszom.
WOT account: tarka_szarka
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest