Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Warton #108066 üzenetére

    Mielőtt kapott volna egy nerfet, egyből vágtam volna rá: IGEN!
    Isteni egy állat gép volt, gyorsan töltött, nagyott csapott, és a páncélzata, ami elvileg T10ben szinte ló****z, olyan trükkös volt, hogy pattogott.:) Tudom. Volt egy pár szitu, amikor pl Szemtől szemben voltam egy OB268al, én a sajátomban, és lőttük egymást, és pattogtunk. Na jó, az ellenfél többször.:D Eszembe juttattad azt a pillanatot, amikor egy pillanatnyival hamarabb tudott tölteni az ellenfél, és LEPATTANT! Mint akinek szülinapja van, úgy érzetem magam, természetesen az enyém nem pattant= WIN.:) Arról nem beszélek, hogy egyébként isteni az az ágyú, illetve régen az volt. Imádtam! Azóta volt több nagyobb kihagyásom is, legutolsó 3 hónapos periódus nemrég ért véget, megint játszom, de még nem mentem a Szörnyeteggel, nem tudom, manapság miként tartja kedve csodát tenni. Valamint, A Nerf óta valamivel többet játszottam T110E4el, forgatható torony azért nagyobb móka. Szóval manapság lehet nagyobb fun, ha megtartod az OB704et, és megveszed mellé a 268at.

    Pár napja összehoztam a Halálcsillagot is, eddig azt kell mondjam, nem az igazi. Még nincs vele gyakorlatom. Lesz OB263 i és a JGPZE100 is be fog gurulni a garázsba, talán nyár körül. Szóval amilyen Istenkirály volt az OB268, manapság annyira nem tündököl, elég kevésszer látom a csatákban is, igaz ritkán megyek T10et, azt is legtöbbször a Halálcsillag miatt, szal nem vagyok túl mérvadó, mennyire használják/használható manapság az OB268.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák