Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz nyunyu #100805 üzenetére

    Az E75 testforgása valóban minden csak nem lassú, ahogy Diarmand mondta, én azt utáltam benne hogy a tornya a testhez képest nagyon lassan forog.

    Amúgy a HT15 küldetések nehézsége a többihez képest komolytalan. Amikor még 8000 volt a Stug, még úgy is megvoltak egyszer a feltételek KV3-mal de KV4 még jobb. A komolyabbakhoz ott az IS7, vagy még inkább a két német csoda. Eddig Maussal csináltam a 15-ös küldetéseket de most meglett az E100, és 50 csata alatt kétszer is összejött a 14000 pont, ráadásul sokkal élvezetesebb vele a játék. Maussal úgy lettek meg a feladatok hogy csak hagytam hogy lőjenek, mittudomén 10-12000 pattintás és kész is. Az E100-zal lehet 5-6-7 ezreket sebzezni, de még mindig van elég páncélja és HP-ja hogy a maradék pontok összejöjjenek.

    De hol van ez egy med vagy light 15-höz képest? 8000 spotom most volt (persze a lightokkal el vagyok maradva, úgy tervezem hogy a másik 4 lesz meg kitüntetéssel) de előtte több száz csatában a közelében sem voltam. 4000 sebzés TD-be mediummal? Talán BC a dobtárral vagy STB a brutális DPM-mel de ahhoz kell elég TD is, ami MM-függő. TD-vel 8000 sebzéshez is kivételes kör kell.

    Zsolthee: nem lehet mit tenni ha egyedül vagy lentről középre fentről a hegyre. Top heavy szakaszban még nem mentem E100-zal de ha kevés nagy TD van meg lehet próbálni egy rusht a sínek jobb oldalán mint egyszer QB csinálta. Lehet nem jön be de még mindig nem rosszabb mintha a 3 arty lőne szét.

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák