Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz Chabe89 #42950 üzenetére
Vizuális típus vagyok, kép alapján jobban megjegyzem. Vicces most már nekem is működik.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan esettel találkoztam ma, hogy kigyújtottam a palit ( Kremlinnel jött ) majd oltott.
Kb. 15 sec múlva ismét kigyújtottam 2 helyen és megont oltott, a cv-nk belevágott 3 torpot 10 sec múlva
és megint megállt a hp-ja, ezek után én megint kigyújtottam, azzal égett le. Ez milyen cuccot használt, hogy ennyiszer javított?
Kíváncsi lennék, csak nem 0.9 patch volt fent? -
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #42954 üzenetére
Ágyúk szempontjából rohadtul teszik a hajó, de hogy semmi tankyság nincs benne, az fájó pont. Én pl még semmilyen 1v1-et nem tudtam vele megnyerni(ok tudom béna vagyok), a snipolgatás, meg hátulról puffogtatás meg unalmas egy idő után. Egy picit bánom, hogy megvettem, mert kb ez a legpapírabb BB jelenleg a superheal hiánya miatt.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #42956 üzenetére
Hát én kapok olyan lehetetlen szögekből 10+k dmg-eket, hogy csak lesek. És sajnos még a HE-t is szarabbul állja, hála a "normál" healnek.
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Tegnap kaptam vissza chatemet.
És már megint október 19-ig chat ban.
Semmi különös, a CVnk senkit se spottolt.
Bemegy az ellen ddje B pontra aztán egyből a CVnk felé veszi az irányt.
Hiába kérem hogy spottolja sosem spottolja és aztán az idióta meglátja és 3-4 percig spottolja is, mire sikerül neki megölnie. A barom még így is beeszik a dd-től 6 torpedót és lefloodingol.
Erre beírom neki, mi lett volna ha már az elején a ddre koncentrál és nem a pálya másik végében a sarokban kempelve megy hentelni a csatahajókat.
Mert ugye a dd az nem célpont, abban nincs dmg.
Mondom neki nem tudlak minek nevezni mint szimpla idiótának.
Mi az ha nem idióta az ilyen aki 4 perce látja a ddt és mégis egy irányba hajókázik a CVjével.
Írtam a wargamingnek. Erre a szokásos válasz, megsértettem egy játékost bla bla bla.
Mondom jó akkor legközelebb hívjam az ilyen majmot noobnak az oké lesz?
Azt is leírtam hogy mindannyian tudjuk hogy ez egy igazi idióta volt mégsem mondhatjuk meg neki?
Sajnos a developerek is idióták ezt is tudjuk már.
CVket megnerfelték meddig tartott.
Kisírták vissza hogy most megint úgy szopathasson szét ahogy akar.
Az anti air lófaszt nem ér kb.
És amikor a ddsek sírnak hogy a CV szétfarmolja őket? Akkor miért nincs egyből dd buff?
Istenem ruszki ...cik.TBW
-
sith7
nagyúr
válasz SoulReaver #42959 üzenetére
Ezek ilyenek ... van bőr a pofájukon hajókat támadni
-
tbw
aktív tag
válasz SoulReaver #42959 üzenetére
Nem is az a baj. Jó elküldtem anyjába. Kaptam 10 nap chat bant. Miután az előbb járt le a 14 nap chat ban. De ő is visszaidiótázott engem. Na mondom a supportnak akkor neki is chat ban. Egy lófaszt. Mondom nekik mutassák meg hogy mit írt mire reportolt. Azt nem áll módjukban. Csak közben megtaláltam a replayt. 11000 csatája van a gyereknek és az átlag PR-je 774. 11000 csata után. Írtam még egy ticketet. Nyugi wargaming védjétek csak ezeket. Aki 11000 csata alatt sem tanult semmit ebből a játékból az a következő 11000 ben sem fog.
TBW
-
félisten
Nézzétek meg a Fb Devblogot, új CV spotting mechanikát tesztelnek.
NAGYON ígéretes, egyelőre csak CB-re tesztelik, de nálunk is, és ahogy olvastam, más klánok szerint is nagyon pozitív változást hozna ez a fajta spotting a random csatákba is.Úgy nézne ki, hogy amit a CV spotol, azt ő látná a minimapon is, és a játékban is, viszont a csapattársai csak a minimapen látnák, ergo nem tudná megcsinálni a CV, hogy csak repked egy egész flank fölött, állandóan felspotolva mindent, amire mindenki lőhet is.
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #42962 üzenetére
Illetve eközben elő-tölthető a 0.8.9 patch (5.7GB) az olasz cirkákkal... ez vajon e hét csüt. lesz?
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tbw
aktív tag
Na akkor ez már haladás lenne.
Meg a spotting újítás, hogy nem 20 secig látszódsz csak a hajód nagyságával arányosan ha lősz.
De nekem még mindig az aaval van bajom.
HOzzák vissza a régi AA-t. Vagy legalábbis az ez előttit.
Mert most kb. lófasz.
Ha egy Tier X CV le akar dobni akkor a legbrutálabb AA cruisert is le tudja dobni.TBW
-
félisten
-
tbw
aktív tag
válasz FoxiestFox #42965 üzenetére
Szerintem ez az új spotting mechanika. Megint sírást hoz a CVk től hogy nem tudnak mindent spottolni. Szóval ha be is hozzák akkor köv. patchben törölve lesz.
Amíg nem tudnak mindent spottolni, és nem sérthetetlenek mindennel szemben sírni fognak.
Tök mind1 hogy a többi más hajótípust játszók mit sírnak semmi nem lesz.
Valami fafej a WGnél ragaszkodik a CVkhez, pedig a játék alkalmatlan erre a hajótípusra.
Sosem lehet majd balanceolni.TBW
-
frame>24
addikt
Ha már felnéztem, még ez is: british heavy cruisers
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tbw
aktív tag
Gondolom a reload óriási lesz 12x234mm
TBW
-
SoulReaver
veterán
Háát.... Rohhadjanak meg! Értem én, hogy ez a dolguk, csak szar volt, hogy a nagy csatahajókat nem bántották... Én cirkálóval veszélyesebb voltam tuti... FIJI-vel... 27 repülőt szedtem le, de pont az az 1 maradt meg mindig, amelyik a torpokat letudta még dobni rám... Próbátam ráfordulni, hogy míg a víz alatt vannak, akkor nem ütnek át. Nem baj, meg lesz a minotaur, a szart is ki spammelem belőlük..
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz SoulReaver #42969 üzenetére
Hát látod ... másnak az a baja, hogy a BB - ket támadják, a másiknak, hogy a CA - kat ... nem tudnak ezek jót tenni
-
KJ82
senior tag
Ilyesmit már kb. azután kértek sokan hogy megjött a CV rework. A WG malmai igen lassan őrölnek........
Ezt a 20 másodperces spot dolgot is vagy 8 hónapja ígérték hogy visszaállítják.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
Akagi
tag
Akkor vezessék be mindenkinek: ddknek, cruiserenek, bbnek, spotoljon mindenki magának.
tbw : Az miért baj, ha meg tudnak dobni? Ilyen alapon én HE spamot nem szeretnék...Segítség eltévedtem!
-
félisten
Akartok valami igazán retardáltat látni?
Gondoltam.
Tessék.
HÉT Smolenskes meccs.Csak a legfontosabb panelt mutatom:
Amiért ez érdekes:
- csak kettő jött a flankemre, mégis simán ki tudtak szorítani pozícióból (könnyűcirálók, csatahajót, lolka)
- nem játszottak jól, mégis tőlük haltam a végén
- ha a két Gearingünk nem capelgeti vissza őket időről időre, esély nincs
- mindenki mást, aki nagy hajóban volt, lefarmoltak az első 8 percben4.3 milla potential, 432 lövés érte a hajót. Az egyiken nem volt szerintem IFHE.
Mind a négy szar játékos. Bőven 100k alatti átlaggal. Ennyire noskill a hajó, gyakorlatilag a könnyűcirka megfelelője a CV-nek. Bármit csinálsz, bármennyire jó vagy, lefarmol a szarba, ha tetszik, ha nem.
A map szélén kívül nincs counterplay.
Folyamatosan adják ki a szarabbnál szarabb dizájnokat, és egymás után teszik a játékot még passzívabbá, holott már így is túlságosan passzív.
Az ellen Yama is úgy indított, hogy hát akkor ő átadja a lehetőséget, és hátul marad... még csak hibáztatni sem tudtam érte (pedig elég fostos player ). Aztán csak bedugta az orrát a Smolenskjeink lőtávjába, nem egész 4 percet élt.
Elképesztő. -
veterán
Az elmúlt 2-3 napban több mint 300 playert tettem blacklist-re.
Totál idiótákat, he-vel 2 km-re lövöldöző yamákat, impossible dmg noobokat, alapvonalnál egymásra lövöldözőket, afk huszárokat stb.
Lassan elkezdem lövöldözni azokat akiket bl-en levőnek jelez a programどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #42980 üzenetére
Dehogynem.
Simán addig lövöm amíg én megdöglök, így legalább az ő játékuk is el lesz k.rva
Én sem simán élvezni fogom.
Kezdem unni, hogy folyamatosan kreténekkel rak össze, 2 perces dd-kkel, 4 perces bb-kkel, és 10ből 5ször 2 hajtónál többet képtelenek vagyunk kilőni. Az más kérdés, hogy én atlantára, meg pepsikólásra is kvázi mindenhova overpent lövök. Szóval így nehéz is.
Yoshino-t meg Azuma-t és Párjanincsiumot kiszedem, aztán rakom fel ebayre az egészet.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz dokee78 #42983 üzenetére
Igen, kb. arról szól, hogy játsszad szét magad, és elég szerencsével tier5 - 8-ig dobhatja láda az új olasz hajókat.
Amúgy az új cirkálók az SAP lövedék és a max sebességbél is takaró füst miatt mindenképp érdekesek lesznek, de én még mindig érzem a Benham-grind okozta kiégést, és már nehezen fogok bele... Majd talán a brit cirkák, vagy a csoda...
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
Yoshino meg Azuma az nem ugyanaz a hajó nagyjából ? Legalábbis valami ilyesmi rémlik. Ha a Yoshi-t kiszeded, szerintem felesleges a másik.
Nekem szimpatikusabb lenne egy eladó accon +1 milla FXp, mint két dettó ugyanolyan hajó, de ez természetesen a te dolgod
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
ledgeri
nagyúr
Mentem t1-et (Olaszok tesztben), és ebből a klánból lettem lenoobozva, hogy miért nem maradok hátul és várom az ellen csapatot... Érdemes végignézni kinek mennyi csatája van melyik tierben..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tbw
aktív tag
Valahogy meg lehet szerezni ezt a Frieslandet pénzért, de engedménnyel?
Vagy csak 1 milla free XPért és 19000-ért?TBW
-
frame>24
addikt
Te magad állítod be az árát.
HA pl. van 500k fxp-d, akkor kell még konvertálni másik 500k "elite xp-t" (kimaxolt, illetve prem hajókon lévő xp). Ehhez ugye az is kell, hogy egyáltalán legyen elég összegyűjtött elite xp-d. A konverzió alapáron 1 dubi/25fxp. Tehát, ha "féláron" veszed xp-ért, akkor 20 rugó (nem éri meg). Ha pl. csak 100k fxp hiányozna, akkor már csak 4000 HUF. Stb.dokee78: fontos adalék, hogy az SAP nem gyújthat tüzet! Ez a kompenzáció a nagyobb pen/sebzésért.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #42999 üzenetére
Szülinapi direktívák teljesítése után mindenki kap egy garantált T6 prémium hajót, ami ebben a csodálatos kék ládában lapult.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest