Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35299 üzenetére
Azt már tegnap megcsináltam. Itt sem az volt a baj. Megállt 63%-on. Mindegy már jó.
Azt hittem tegnap volt a patch.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #35298 üzenetére
... hát nekem is csinálta... véletlen pont akkor, mikor a CV rework külön kliense volt limitált idővel...
De legalább a total war arenájuk behalt... most kaptam levelet, hogy "köszi, de szerverek leállnak"
Aki csak erre várt: most van 35-ös XP váltás meg egyebek... hírek közt a cikk
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ted_Beneky
senior tag
1:35 Elite Commander XP átváltás van ma.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
-
Ted_Beneky
senior tag
-
sith7
nagyúr
válasz Ted_Beneky #35305 üzenetére
Ha előbb nem, karácsonykor lesz olyan is
-
Chabe89
addikt
válasz Razermazer #35293 üzenetére
Nyílván a "BBabies"-t is azért lett kitalálva, mert valaki nagyon unatkozott. Ők sírnak minden faszságért.
"Rohadás CV OP clicker szar", "Retkes DD 20km-es DW torpedó cancer szar", "Kibaxott cirkálók leégetnek a gecibe", hogy csak a népszerűbbeket emeljem ki most így hírtelen. Természetesen helyezkedni, támogatni jó ha 2% tud. Vegyék ki a BB-ket a faszba és meg van oldva. amúgy is dög unalmasak. -
ddt500hu
veterán
Elszaporodtak az Alaska-k.
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Na mondom játszom még egy utolsót meló előtt. 3 zászló, megyek a Z-46 után BB-vel. Bemegy a foglalóba megáll a szélén(alap ugyebár) spottolni nem spottol majd amikor megáll a foglalás átkozódva visszavonul, hogy neki senki nem segít.
Engem spottolnak kénytelen vagyok kifordulni.
Nagyba lődözök aztán nézem mit keres mögöttem!! a Z-46?
Nem tudtam rájönni elkezdtem szidni mint a bokrot. Megpróbált kitorpedózni de olyan béna volt, hogy 2km-ről nem talált el egy teljes salvoval!
Aztán onnantól csak ott sündörgött körülöttem az egész csata alatt! Képes volt majd 15 percig semmit nem csinálni.
Persze hidden account de valami bukaresti klánban tag.Ha valakit érdekel. Engem nagyon felhúzott: [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
Nesze nekünk kevesebb T10 es csata T8 al. Első két csata Vanguardal T10.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
Semmi sem változott ebben a játékban. Továbbra is azok az egységek vannak leghátul (DD, CA, CL), akiknek elől kellene lenniük. Aztán sír a hülye Cleveland-es, hogy állandóan T10-ben van és mindig veszít. Persze szívem ha teljesen kivonod magad a játékból. A többség ránézésre nem is akar nyerni, csak túl akarja élni a csatát.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35318 üzenetére
Én is erre gondolok.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35320 üzenetére
Még nem vették ki őket, csak majd ki lesznek.
Más: Donskoira érdemes megvenni C hult? A B hez képest csa AA ban jobb.
-
félisten
válasz sutyerák007 #35322 üzenetére
Én lementem 300M alá, mióta húzok hajókat.
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #35322 üzenetére
És?
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #35325 üzenetére
BB. És a változatosság kedvéért megint én voltam legelől. A Vúszter aki a képen van meg szinte végig a leghátsú sorokbaan volt, és onnan jelölgette, hogy ki merre menjen. Kb 5-10 s-onként pingelt valamit. Csinálni mondjuk nem igen csinált semmit.
Be kellett volna nyomulni B-re, de akik az elején elfoglalták a C-t, azok nemhogy onnan kimozdultak volna B felé, hanem mentek egyre jobban a falra. A csapat másik fele meg elindult A-ról AB vonalon C-re. Roppant élvezetes csata volt...
A következőben meg ott volt a túloldalon Flambass, szóval aki csak látta őt akarta lőni. Az nem számított, hogy közben három romboló és két cirkáló meg aprította lefelé a csapatot. Ő sem tudott sokat csinálni a csapatában, negyedik lett alulról. Streamelte is, mert most is streamel. Érdekelt volna mit fűz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Full 10 es MM. Mai.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs is szebb annál, amikor 468:16 vezetésről 450:796-ra kikap a csapat.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz FoxiestFox #35332 üzenetére
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
Valamit rosszul csináltam, mert a google az Iriant-ra nem talált semmit....
[ Szerkesztve ]
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Razermazer
őstag
Nah biztos béna volt az ellenség, én ennyire jó nem vagyok, de ha már lehetőség volt akkor letoltam. Égettek is mint a reichstagot torpoztak is a végén de én nyertem ez kellemes volt.
Ellen yamatokat én szedtem ki szépen nyelték a citet, nem tudják, hogy csak orral előre.
Lesz ez jobb is.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Nordic
Közösségépítő
Perma camok-amiket lehet doubloon-ért venni, azok szoktak leárazva lenni? érdemes egyáltalán költeni rá mondjuk T10-es hajók esetében?
-
félisten
válasz Nordic #35339 üzenetére
Ha sokat játszol az adott hajóval, és nélküle kreditproblémáid vannak vele, akkor igen. Én megvettem a Montira, de csak mert jól néz ki
Leárazásról nem tudok. Így is nyilatkozták, hogy megbánták a T10 perma camokat, ettől függetlenül vélhetően lesz minden új hajóra is. -
Nordic
Közösségépítő
Miért van amúgy egy csomó embernek arra késztetése, hogy csapatban(3-4-5 hajó) üldöznek 1db BB-t(10 percig minimum), miközben a komplett csapatunk elbukja az egész meccset? Ma mentem vagy 10 meccset, amiből legalább a fele ilyen volt. És a f*szparasztnak ha beírom chatbe, hogy ne üldözzék azt az 1 enemy-t még képesek visszaírni, hogy free frag... ja 10 perces free frag meg egy lose. Komolyan hétköznap úgy érzem magam, mint a hétvégéket a sok special team-ben.
(#35340) FoxiestFox: Én a Daring-en gondolkozom, de még mindig nem győzött meg a hajó.
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz Nordic #35341 üzenetére
Azután amit most csináltak a Yueyang-al, én meggondolnám vegyek-e az egyik leginkább OP-nak tartott T10 DD-re...
Ja és ez szerintük csak " apró hatással jár " a hajó teljesítményére nézve...
Végülis csak -25% DPM meg kb. 15%-al hosszabb torp reload, ez tényleg apró változtatás...
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Nordic
Közösségépítő
Igen ,valószínűleg erre is jönni fog a nerfhammer, annak ellenére, hogy jómagam eléggé szenvedek a hajóval, de ugye az én tudásom nem mérvadó, más jobb játékosok kezében biztos OP. Jó lenne amúgy a permacamo, mert azért nem nagy fun úgy győzni, hogy a nettó keresetem a hajóval kb 50-70k egy nyerés esetén, meg akkor is, ha benn vagyok az első 3-ban, csak épp eléggé túlárazottnak tartom. Ha vesztek akkor meg tuti mínuszos, és azért randomban nem nehéz veszteni.
-
ddt500hu
veterán
Vettem 10 guinea-t 277Ft-ért (1x lehetőség volt), még 8 kell a Cossak-hoz hát elkezdtem nézelődni és egy röhejes dolgot vettem észre. Olcsóbb ha egyesével veszel guinea-t mintha nagy tételben!
1 guinea 277 Ft, a 40 guinea meg 280Ft-ra jön ki!
Meddig lehet a Cossack-ot megszerezni?? -
sith7
nagyúr
Black Tirpitz és társai a shop - ban "sírvaröhögvefetrengős smiley"
-
Nordic
Közösségépítő
Az eddigi legjobb meccsem... kár hogy maga a team egy szemét volt... az első 3 percben miénk volt A-Bpont (B-re én mentem egy woosterrel csak), és mást se kellett volna tennie a teamnek, mint megvédeni B-t. De a maradék 10 hajó úgy döntött, hogy végig borderhugging-osat játszik A-n. Végig spammeltem a chatet, hogy húzzanak már B-re, erre kaptam egy rahedli reportot, mert pofáztam. Kb ez volt az utolsó alkalom, hogy foglalkozok bármivel, ami a játéktéren megy, vagy a chattel.
Ja és az enemy-nél nem volt radar ship, szóval azt csinálhattunk volna DD-k amit akarunk ,ha van rendes support.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35348 üzenetére
Sajna volt egy Khaba, aki folyamat spot alatt tartott, így nem nagyon tudtam mit csinálni. azonnal mindenki engem targetelt, amint közel értem valakihez, azért is haltam
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs