Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz LK #24189 üzenetére

    Köszöntelek a wg világában, itt semmi sem az aminek látszik, én ennek ellenére imádom a bismarckot. A tűz nagyon túl lett tolva az egész játékban minden hajótípusnál, szerintem piromán a fejlesztőbrigád managere.

    Az a két citatedella az csak akkor, ha oldaladat mutattad,(angling állandóan ha teheted) egyébként soha, talán közvetlen közelről ott is ritka.
    A bismarck egy tank, tegnap egy fél hp-s montana adott két citet, de volt is tőlem 200m-re és maradt bennem 5000hp én meg őt fél hp-ről kiszedtem, azt tudni kell hogy Tavaszi puhította le fél hp-re. Szépeket hajóztunk tegnap.
    Kutuzov 1160pen RNG +25%-os szórás és a papír páncél sajátsága, hogy átmegy rajta minden, ugyanez lesz és van a dd-nél átmegy és nem sebez. Ha rng úgy gondolja igen általában nem :DDD ehhez hozzá kell szokni és megtanulni kegyetlenül dodge-olni a torpokat, saját dd-re nem számíthatsz, hacsak nem csapattárs és össze vagytok szokva.

    Igen jobb mint a tankos nem olyan gyors, van idő tervezni és a hármas szakasz nagyon ajánlott, a sok agyhalottra nem számíthatsz. Az időpont sem mindegy mikor játszol, általában délelőtt és késő este, érdemes pénteket még kihagyni mindig.

    Ingyenes képzettség reset ez szerintem a hellowen alkalmából és ideig tart, de lehet hogy csak most hétvégén.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák