Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Soma01 #51051 üzenetére

    Kösz. Meggyőztél. :R :C

    Már amúgy is erősen elkezdtem afelé húzni, hogy kipróbálok egy Mikrotik hAP ac²-et (RBD52G-5HacD2HnD-TC, L4-es licens és bruttó 20k, de ezt bátrabban leíratom cégesnek), kipróbálom az ASUS N66U helyén (ami átmegy a TP-Link helyére, az meg szemétbe/rokonnak), aztán esetleg veszek egy második hapcinégyzetet is.

    Egyedül a CAPsMAN-ről feledkeztem meg, mert még nem használtam, de alapvetően ismerős vagyok Winbox-ban és ROS6-ban, úgyhogy szerintem össze tudom hozni (ha megoldható ilyen kialakításban). :K
    Mondjuk így rögtön kettőt lenne inkább érdemes kipróbálnom egyszerre, de ha jól működik a CAPsMAN, akkor biztos jobb lesz, és ha nem, sokkal rosszabb akkor se lehet, mint egy butább home-orintált vegyes egyveleg. :K

    Bár ha külön router is kell a vezérléshez, az már drágítja és komplikálja kicsit (és most megijedtem picit, hogy talán úgy működik csak, ha közben NAT-ol is az a router, mert az könnyen megbolygatna sok mindent).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák