Hirdetés
Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz Mart10000 #2151 üzenetére
Nem feltétlen, ha felrakod a modot. Csak át kell másolni, nekem működött.
Közepes fokozaton játszottam végig, de túl könnyű volt. Nem sok mindenre volt szükségem az utolsó fejezetben. Szóval ha Dandelionnál maradnak a cuccok az sem baj. A végén eladtam majdnem mindent, így 23000 orennel zártam a játékot, aminek azt hiszem az 1%-át vittem át a második részre. Túl sok jelentősége nincs.
-
Mart10000
aktív tag
válasz R1200GS #2153 üzenetére
Enyém Steames nem tudom ez mennyit számít. Közepesen nyomom, de így is jól jönnek a főzetek. Van olyan harcrész, mikor elengedhetetlen. Egyszer újrakezdtem az egészet, mert voltak dolgok, amik elkerülték a figyelmem. Akkor is a 3-ik fejezetnél jártam, ahogy tartok most is. A cuccokat tartalékolom az esetleges pénzszűke miatt, ami főleg ékszerekből, könyvekből áll. Tovább akarom vinni a történetet innen a 2-re. Meddig érdemes a tárgyakat eladni? Az 1% a pénzösszegre vonatkozik?
-
kekigyu
aktív tag
A Witcher első rész Kalandok részéhez létezik magyarítás ( csak 2 kaland magyar nyelvű gyárilag az 5-ből ). Köszi a válaszokat!
-
magitor
csendes tag
válasz kekigyu #2155 üzenetére
Szia
Ha fent van az 1.5 patch próbáld meg feltenni hozzá külön a magyarítást hátha segít -
kekigyu
aktív tag
válasz magitor #2156 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, ez a magyarítás honnan van? Nekem dobozos eredeti verzió van a játékból, arra valamiért nem megy fel az 1.5 -ös patch. Virágboltból vett verzióra ( ami elvileg 1.5 verzió ) pedig hiába fut le a cd projekt red honlapjáról leszedett magyar nyelvi frissítés, nem lesz tőle magyar. Már csak a küldetések vannak hátra, hogy kimaxoljam az első részt és eszem a kefét hogy nem sikerül magyarítani Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek
-
magitor
csendes tag
válasz kekigyu #2157 üzenetére
Elvileg még anno a magyar forgalmazó oldaláról szedtem le, nekem is eredeti bővített verzió volt-van meg lemezesben, de lehet érdemesebb beregisztrálni GOG-ra és onnan leszedni elvileg az napra kész legfrissebb.
Belinkelem azért a nekem meglévő 1,5 patch-ot is hátha ez más mint ami neked van. Remélem sikerül összehoznod. -
Sziasztok
Létezik magyar nyelvü végijátszás valahol a neten? Pár dolog nem tiszta, pl lementem a csatornába a családi kincsért. Nálam a gyürű, de a küldetést ado nincs ott délben a csatorna lejáronál, pedig a játék szerint ott kell keresnem. Meg hasonloak. Sigfridet is napokig kajtattam, hogy átvegye a vizihulla nyelveket.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
xFreex
aktív tag
A kis szélhámos reggel van a csatorna bejáratnál, nem délben. Délben a hölgy van a temető bejáratnál más küldetés ügyében.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
nincsnév007
őstag
az ignit a második fejezetben meg lehet tanulni? mert az első fejezetben nem találkoztam vele
-
xFreex
aktív tag
válasz nincsnév007 #2161 üzenetére
Az első fejezetben lehet megtanulni a kriptában ahova Mikul küld a "halottizéket" elintézni.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
válasz nincsnév007 #2163 üzenetére
Szerintem vissza mész a temetöbe, és le a kriptába, megtanulni.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
xFreex
aktív tag
válasz nincsnév007 #2165 üzenetére
A 2. fejezetben van Igni elemi kő a csatornában található egy hulla akinél egy kulcs és egy papirus van az oroszlán pók szektáról.
A csatornában van az ajtó amit a kulcs nyit így bejutsz az oroszlán pók szekta katakombájába... ott van egy Igni kőja és ő már nem Raymond
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
Nagy hátrány ha nem csinálom meg a holló páncélt ?
-
andor80
senior tag
válasz nincsnév007 #2169 üzenetére
Nem de miért hagynád ki?Jó kis quest.
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
MageRG
addikt
válasz Creative997 #2167 üzenetére
Nekem borsódzott a hátam ettől a fordítástól. Miért nem lehetett csak egyszerűen "hóttak"?
Mikul öccerű paraszti eszéhez passzolt volna."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
kekigyu
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy lehet teljesen független befejezést elérni? Erre meg a játék mellé adott fuzetekbol se jöttem ra. Yt-on viszont láttam videót, hogy van olyan befejezés amikor se a rend se a scoiatel oldalára nem all Geralt.
-
kekigyu
aktív tag
Ket resz rémlik, ahol döntést kell hozni ezzel kapcsolatban úgy emlékszem. Az egyik a mocsarban, vagy a rendet vagy a scoiatelt támogatva kell a mezőre érkezni es harcolni. Ezt a küldetést kihagytam, hogy ne kelljen dönteni. Aztan Vizimaban, mikor a scoiatel kirabolja a bankot, egyedül mentem be, hogy ne a rendet támogassam. Bent viszont vagy segítek a tundeknek vagy nem, de ezzel automatikusan oldalt is valasztok ugy remlik. Lehet rosszul tudom, de akkor mik a totális semlegesseg lépései? Sose sikerült meg úgy kijátszani.
-
S1M0N
senior tag
válasz kekigyu #2174 üzenetére
Nekem már régen volt, nem nagyon emlékszem már. A kézikönyv is két részt ír, de a 4. fejezetnél van a lényeg, ott nem szabad senkinek az oldalára sem állni a harcban, de előtte is a semlegességre törekedtem, ezért is néztem meg alaposan a könyvet anno. Én semleges lettem, a végén erről beszél Geralt is.
-
melega
őstag
válasz janos666 #2144 üzenetére
Te most kijátszottam az első részt kétféle befejezéssel, egy hónapig tartott a Scoitelek és a rend oldalán, a bankrablásig mentem csak vissza!
spoiler
Kétféle befejezést kaptam megöltem Striegfieldet a lovagot, eléggé a végén.
Az lenne a kérdésem hogy ahhoz a befejezéshez mi kell hogy Streigfiel aki a csatornában segít leölni a kukorixot életbe maradjon a végén és ne kelljen vele megküzdeni, meg hogy végén koporsónál tiszteljék a trónteremben aki új világról álmodott?
/spoiler
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Nekikezdenék én is a sorozatnak, viszont csak Xbox-om van. Történet szempontjából mennyire baj, ha kihagyom az első részt?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A Witcher topikokat összevontuk, minden résszel kapcsolatban mostantól egy topikban tudtok beszélgetni: Witcher topik
⭐ Stella
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest