Új hozzászólás Aktív témák

  • erozsolt

    tag

    Már több, mint 100-szor telepítettem XP SP2-t mindenféle gépre, de most egy érdekes hibával találkoztam, amit egyszerűen nem tudok megoldani. Egy haverom vett egy vadi új brutál 4 magos gépet, Asus P5E, Q6600, 4 GB RAM, Nvidia 8800 GTX. Minden OK, feltettem rá az XP-t, SATA drivert slipstreamelve CD-re, Intel és Nvidia oldaláról mindenből a legújabb, még nvidia előtt mentettem róla egy Acronis mentést, az ugye úgyis mindig változik.OK, kész vagyok használja játszik, Crysis fut :-), minden jó.
    Igen ám, de kb. egy hét után szól, hogy az XP ledobja az nvidia drivert. Megnézem, leszedem, safe módban driver cleaner - driver sweeper, majd driver újrainstall, minden rendben, újraindítás, driver nincs fönt. OK, leszed, driver sweeper, újrainstall másik driver, újraindítás, nincs fönt. Ezt még kipróbáltam kb. 3 driverrel, nem hivatalossal is NGA, DNA, újraindítás, nincs fönt. OK, mondom, nézzük meg Acronis mentésről, XP lement, Acronis visszaállítás, VGA és felmegy. OK, megint megy minden.
    Eltelik 3-4 nap és megint ledobja a drivert.

    Hogy van ez? Az én tudásom itt véget ér! Miért dobja le 3-4 nap után az nvidia drivert az xp, és miért nem jelenik meg sikeres installálás után? Eddig nvidiás chipsetet használtam, ezzel az intelesekkel ilyen macera lenne? Legújabb INF fönt van! Legújabb SATA szintén! Fagyni sosem fagy! Mi történik?

    Asus Maximus Formula, Q6600@3.6 + Thermalright Ultra Extreme + S-Flex, Corsair HX520, Corsair TwinX4096 DDR2-800, Gainward 8800GTS 512

Új hozzászólás Aktív témák