Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Hello srácok ma bekapcsoltam reggel a gépet semi baja nem volt a betükészletnek, fogtam feltettem a Wolrd in Conflict című játékot, útána kiléptem belőle, leszedtema a karácsony fát, és felakartam jönni PH-ra és ez fogadott [link][link].Elég idegesítő, Skype-ba , MSN-enbe is ilyenek a betük.IE alatt pedig ilyen a PH [link].Valaki ötlet nagyon idegesítő, vírust kerestem Esettel,Kémprogit is irtottam, volna de semmit se talált.Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Colibri nincsen,TNR-ből dőlt,félkövér, félkövér dőlt.Arialból, Black normal,dőlt,félkövér dőlt.Colibri nincsen.Másik gépemen is Vista van még az alaplap is stimmel, esetleg irjam felül a mappát?AMúgy Calibrit találtam ebből sima Calibri, BOld,Italic,Italic Bold van.Ja és ha számít valamit Thaomából csak Dőlt Félkövérem van.Másik gépemen arialból vagy 8tipus van.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Elég váratlan probléma elé nézek, a másik gépemen (P5B/E1200/2x1gb 667 Kingmax mars/Samsung 2x hd200hj;hd500ij/leadtek 7900gs oc/FSP 400PNF) a gépen van egy Windows 7 beta, emg egy Vista 32bit premium, és ma mikor van az a kép hogy melyik OS-t lehet választani ahelyett egy Windows Memory Diagnostic Tool képernyő jött be ilyen kék színű, elöször hagytam lefutni a teszteket, de nem írt semmi hibát, ESC-et is nyomtam, de nem lép ki mindig újrakezdni az ellenőrzést.....ennyit ír
Status:No problems have been dectected yet.
Altoughthe test may appear inactive at times, it is still runing.Please wait until testing is complete.....
ezeket sárgával írja ki....
Az a baj hogy mindig csak végig megy a csík felül, de nem lép tovább, szóval windows egyiket se tudom behozni....
Valaki tudna segíteni, elképesztően fontos lenne!Kszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
válasz Morden24 #31117 üzenetére
Na mindent megpróbáltam, kivettem egy gigát variálgattam velük minden slotba mind a két modulal külön külön is, nem javult lefutott a teszt és újrakezdte, volt itthon 2x512 hynix 533Mhz modulok, betettem őket, elöször együtt, nem javult, útána külön külön, úgysem működött, szóval semmivel sem jobb,ötlet?Kezdek nagyon elkeseredni.....
-
Dyno
veterán
válasz Morden24 #31123 üzenetére
Beraktam a DVD-t bootolna róla, nyomok gombot, útána kiirja hogy Windows Loading Files, aztán bejönn a Microsoft Corp. és tölt befelé, de amint bejönn e a bejelentkező csak a abejelentkezőnek a hátterét látom, ennyi nem reagál semmire, javítani hogyan tudom, mert ezt csinálja a dvd-vel, meg egyszer bejött az a menü ahol kiválaszthatom hogyan induljona rendszer, kiválasztottam az utosó helyesbeállitásokkal induljon, ugyan azt produkálta, mint amikor bebootol a lemezről.....Valami ötlet?Köszi előre is.És elnézést a sok kérdésért.
Szerk: Na nagy nehezen feljött a vista telepítője de a javításnál mire mennyek?Ja másik meg mikor kikell választani, hogy windows7 vagy vista akkor vagy 1-2percig csak homokórám van és nem tudok választani.....Szóval a javításnál mire mennyek?Indítási javítás?Bocsi ha lámaságokat kérdezek, de nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni.
-
Dyno
veterán
válasz Morden24 #31136 üzenetére
Azt hiszem a Windows 7 a bibi, majd ha lesz türelmem megcsinálom....csak emrt újrahúztam a Vistát és amikor a telepítés közben újraindul a gép útána megint a memory diag. jön be, majd az lesz hogy lehúzom azt a vinyót amin a 7 van, remélem találok valami emgodást, hétvégén neki ülök majd.Köszi minden így útólagosan is.
-
Dyno
veterán
Szaiztok, lehet nem is jó a totyik, de ide is tartozika dolog, kcisit összetett.
Az a problémám körülbelül egy hete, hogy elkezdtek játékok szagatni, főleg azok ahol a kér hetes kormányomat használom, útólag megfigyeltem, csak a kettes magot használják az alkalmazások, az csutkára 100%-ig használva is van, viszont az egyes mag, 5-15%-ig van kihasználva........
Következő ami még a bajom lenne, hogy mikor elinditoma gépet, 35%-ban használja a memóriát, 1óra múlva már 45% körül, és egy nap alatt akár 80-85%-ban használja a memóriát, és a vezérlőpultban nem találtam semmit ami így kihasználná......
Még hozzá tenném hogy a HD160JJ vinyómon van a rendszer, 62hibás sectora van, 2hét múlva cserlem, gondoltam arra hogy ez a baja, de nem hsizem tavaly szeptember óta ez az állapota a vinyónak, továbbá fent leírt események mellé társul az még hogy ki és bejelentkezésnél továbbá állítgatásoknál a skype kifagy ilyenkor csutkára járatva mind a két magot, firefoxom néha nem válaszolt ír, procit teszteletem egy óra prime 95-el semmi hobája, tuning nélkül is probáltam semmi javulás.Kérdésem az lenne hogy erre a jelenségre mi lehet a magyarázat?Én arra jutottam hoyg egy formázás és egy friss rendszer jót tenne.....de félek tőle valami hardver hibám van....
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Dyno
veterán
Eset Smart Security-t használom, ja igen még kihagytam azt, hogy a torrent klienst nem engedte át a tüzfalon(mikro 1.8.1)
Lecseréltem az 1.8.2-re változatlan maradt a dolog, aztán nagy nehezen sikerült és átengedte, lehet hogy atulzott memória kihasználtság az új kliens miatt van
Bár azaz igazság, hoyg már sok a probléma, ez csak egy lényeges, emrt sajnos reggel arra keltem, hogy újraindult a kép, igen este mikor elmentem lefeküdni aludni 91%-os volt a mem. kihasználtság, gondolom windows inditotta újra....Vírus keresést csináltam, olyanokat talált amiket 2éve mióta használom mindig megtalálja, szóval ezt is kiszártam, még Spybot-ot futtattam talált 20 valami, ki is töröltem.....
Egyenlőre tanácstalan vagyok, az új vinyó csak jövőhéten érkezik remélhetőleg.
Csak most elkezdtem attól félni hogy valami hardver lesz a ludas.....bár stabilitással nincsenek problémáim.szerkolonic neked is ment persze még másoknak is akiknek van valami ötletük.Csak féletlen elnyomtam a válasz gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz pete_21 #33452 üzenetére
Az van fennt amit feltettem szeptemberbe, azóta nem lett hozzányúlva, gépbe se lett semmise cserélve, csupána ventik meg a táp, meg a ház, de már annak is 4hónapja......
(#33451) polonic :Megprobálom.
(#33432) Dyno:Igazából azt szeretném kiszűrni hogy, nincs-e hardverhiba?
-
Dyno
veterán
Sziasztok múlthéten ujratettem a rndszert már nagyon szar volt, emg a vinyó is amin rajta volt, rákerült a 200-as vinyómra flottul megy is gyors is meg minden, de van egy zavaró kis prrobléma, van olyan hogy induláskor mikor bejön az üdvözlő képrenyő elött, hogy irjam be a kódomat, valamior ott totál elállítódik a felbontás......nem minden inulásnál, de tegnap elött, meg most reggel is csinálta, valaki tudna segíteni mit csináljak
Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a sajátgépe, vagy a rendszer lemezeknél a mappa nagysága állandóan elállítódik, még az is hogy az ikonokat hogyan muttassa(miniatür, vagy lista....etc).
De ezt mindegyiknél megcsinálja és baromira idegesít, hogyan tudom ezt véglegesíteni?Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Nagy problémám akadt ma mikor bekapcsoltam a gépet,ez várt:
Valami nagyon nem stimmel az oldalsávval, akár az aida64 vagy akár az időjárás vagy árfolyamok, vagy jegyzet, vagy óra, egyikse jelenik emg rendesen, utolsó kikapcsolásnál tökéletes volt még.
Van valami ötletetek, esetleg valami javítás amit ráküldök és megjavítja?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Tökéletesen működik.Bár mit kéne észrvennem, milyen hibát kéne vétenie? Mert ha valami extrta dolgot kell csinálni vele megprobálom hátha előjön a hiba.
A másik fura hogy vírust írtottam, 10-15-t talált is északára engedtem rá, aztán mentem el itthonról kikapcsoltam a gépet, aztán ugye tegnap mikor hazajöttem ez várt, lehet valamit kitörölt a windowsból az írtó?
Ja igen lehet baromság amit kérdezek, de hardver hiba nem lehet, igaz? Mert minden más tökéletes a gépen.
Tálusz: Köszi, de így sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest