Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Eset Smart Security-t használom, ja igen még kihagytam azt, hogy a torrent klienst nem engedte át a tüzfalon(mikro 1.8.1)
Lecseréltem az 1.8.2-re változatlan maradt a dolog, aztán nagy nehezen sikerült és átengedte, lehet hogy atulzott memória kihasználtság az új kliens miatt van
Bár azaz igazság, hoyg már sok a probléma, ez csak egy lényeges, emrt sajnos reggel arra keltem, hogy újraindult a kép, igen este mikor elmentem lefeküdni aludni 91%-os volt a mem. kihasználtság, gondolom windows inditotta újra....Vírus keresést csináltam, olyanokat talált amiket 2éve mióta használom mindig megtalálja, szóval ezt is kiszártam, még Spybot-ot futtattam talált 20 valami, ki is töröltem.....
Egyenlőre tanácstalan vagyok, az új vinyó csak jövőhéten érkezik remélhetőleg.
Csak most elkezdtem attól félni hogy valami hardver lesz a ludas.....bár stabilitással nincsenek problémáim.szerkolonic neked is ment persze még másoknak is akiknek van valami ötletük.Csak féletlen elnyomtam a válasz gombot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest