Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Most hogy lett 4giga ram a gépemben gondoltam bepróbálom a Vista 64bitet. Most igy pár nap hhasználat után azt kell mondjam ugy megzabálja ezt a 4 gigát mint anno XP az 512MB-ot"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zomb€€
őstag
Értem,valami ilyesmire gondoltam. Amugy tetszik,csak az nem hogy a Leadtek PxDTV2300 tunernek rondább a képe mint XP alatt,ugyanazokkal a kodekekkel.
Itt látszik hogy "négyzetes" a kép
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zomb€€
őstag
A multkor említettem tv-tuner esetében hogy vistan "négyzetes" a képe,tehát blokkosodik. Most ezt észrevettem hd filmeknél is. Hiába 720p vagy 1080p kb olyan a kép mintha xp-n dvd-t néznék. Probáltam ffdshowal és Haali Media splitterrel egyaránt,mindegyiknél ugyan az a helyzet. Most tanácstalan vagyok.
Ahogy leírtam a hsz-t átállitottam media player classicban hogy full screen esetén használjon nativ felbontást (1680*1050) és így tökéletes. De akkor nemértem hogy ezt automatikusan miért nem csinálja meg mint xp-n más lejátszóknál.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Azt hiszem rájöttem a konkrét hibára az előző gondommal kapcsolatban. Tehát nem teljes képernyős alkalmazásként ismeri fel ha pl megy a media player classic. Idővel kikapcsol bejön a képernyővédő majd monitor is kikapcsol. Tehát olyan mintha nem csinálna a gép semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest