Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz Ace Ventura #27137 üzenetére
nálam le is van tiltva, csak alkalomadtán engedélyezem, amikor valamit nagyon muszáj flash-ben megnézni. nem is fagy és a lapok betöltési idejére is jó hatással van. fut is a böngésző már egy hete... (igaz ez most IE8 RC1)
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Nálam is vannak a fenn említett be nem bootolások, hamarabb resetelheted, és restart után utsó működőképes beállítások. Amúgy akkor nem árt újrarakni, valszleg nálad is akad valamivel, nekem az a telepítő cd-s javítás után se volt jó. Nem tudom mi okozza, de a hw hibákat kiszűrtem, szal biztos sw-es. Amúgy baráti jótanács, hogy szokj át az IE-ről egy AdBlockos TabMixPlusos IEtabos FlashGotos FasterFoxos (és még sorolhatnám a sok hasznos kiegészítőt) Firefoxra, nem fogod megbánni szerintem.
Viszont nem ártana valahogy kinyomozni, mi miatt csinálja, hogy kiakad boot közbe.
Artengo TR 990 Pro
-
Core2duo6600
veterán
Ram hiba, hdd hiba, és a kábelezést nézd meg, kulonosen a hdd és a lap közt.
ramnál lehet kontakthiba sokszor elég kiszedni, és visszatenni.(#27097) zolikaDB
Azt látod nem tom, de amikor ott állsz az adott levélen, akkor továbbítás, beírod a cimet, és utána küldöd.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest