Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
válasz sfdrakex #34897 üzenetére
De, már fenn is van, frissítette magát. Ennek ellenére - mikor előjött a fenti hiba - gondoltam manuálisan is ráfrissítek, hátha az update valamiért nem tökéletes. De ez sem jött össze.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Lehet kicsit fura a kérdésem, de nézzétek el tudatlanságom.
Van egy vista home prémium oprendszerem ami legális.Az a problémám hogy laptop vásárlásakor én ezt egy rejtett partíción kaptam meg így ha gebasz van a vinyóval cseszhetem.
És akkor a kérdésem:
Ha mondjuk torrentről vagy akárhonnan letöltök egy vista home prémiumot azt én tudom aktiválni az enyém termék azonosítójával? -
sfdrakex
nagyúr
válasz wandor0930 #34902 üzenetére
Miért nem mented el dvdre a rejtett particiórol?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Csabee.
nagyúr
válasz wandor0930 #34902 üzenetére
Legegyszerűbb ha készítesz egy recovery lemezt! Ha ezt nem csináltad meg és törölted a partíiót akkor felhívod a gyártót, megmondod hogy nem lehetett recovery lemezt készíteni és szerentél kérni egy oprendszert, akkor kipostázzák neked! Ha azt mondod hogy te letörölted akkor belédkötnek..
Üdv: Csabee.
-
wandor0930
aktív tag
Köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek.
Lemez(eke)t készítettem, de saját tapasztalat alapján tudom hogy a végtelenségig azok sem "működnek"(már jártam úgy hogy a 2-3 éve kiírt filmeket semmin nem tudtam elidítani) és a 3-ból elég egynek meghibásodnia... -
sfdrakex
nagyúr
válasz wandor0930 #34905 üzenetére
Igen sajnos a dvd-k ilyenek, bár vicces hogy 5-6 éve kiirt princom még van ami működik, tdk meg nem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz wandor0930 #34905 üzenetére
Hidd el amíg vistázni szerentél addig jó lesz az a recivery, de térj át win7-re ha teheted!
-
sonykor
tag
Valaki le tudná írni miért érdemes Vistáról Windows 7-re váltani? Milyen újdonságok vannak a Windows 7-ben?
Köszi!
-
Mariann294
őstag
válasz sonykor #34908 üzenetére
Mindeképp érdemes.Az ujitásokat nem sorolnám most föl..van pár újabb funkció.Nekem sokkal gyorsabb a vistánál.(programok telepitésénél és frissitisél pl,vagy a játékoknál.Utóbbiban nem gyorsabb viszont stabilabban tartja az fpst,és a GTA IV-nál már nem kinlódik a HDD-m (vistánál egyfolyában villogott szerencsétlen).
Szerintem biztonságosabb,gyorsabb,stabilabb.Szóval érdemes,nekem nagyon nagyon tetszik!
-
sonykor
tag
válasz Mariann294 #34909 üzenetére
Pár új funkciót azért jó lenne ha le tudnál írni. Csak címszavakban.
Köszi.
-
plexi
tag
Helo Mindenki! Miért van az, hogy : már sokadik Vistámat teszem fel, és a Dreanscene addig megy amíg felteszem a DaemonTools-ot vagy az Alcoholt? Érdekes, hogy csak miután betölt a Vista utána írja ki hogy a DreamScene hibát észlelt és leáll. Utána bemegyek a Háttérképválasztáshoz beállítom a dreamscene-t és megint megy. Restart után meg megint a fekete képernyő és a hibaüzenet vár. Erre tud vlki megoldást?
"amennyiben nincs mérték, úgy nincs gyönyör sem.'
-
Csabee.
nagyúr
válasz sonykor #34910 üzenetére
- Jobb,gyorsabb Bitlocker!
- kevesebb memória használat
- gyorsabb boot idő
- gyorsabb reakcióidő
- jobb widget megoldás
- szebb aero felület
- integrált xp mód
- start menü-s keresés
- gyorsabb telepítés menet
- jobb energiatakarékos mód
- jóval gyorsabb bekapcsolás alvó módból
- játékok több fps-el futnak
- jobb usb-s meghajtók kezelés
- jobb hálózati kezelés
- jobb wifi kezelés
- jobb szülői felügyeleti eszköz
- tálcán alul rögzíthető gombokröviden említettem párat, de még van jópár dolog ami amellett szól!
-
plexi
tag
válasz Csabee. #34913 üzenetére
Szóval erről a hibáról tudnak és nincs megoldás? Alcohol 120%-ot Daemon Tools helyett használom és alapból Ashampoo Burning Studio 9 az író progim. De tuti nem az Ashampoo a hiba forrása, inkább erre a SPTDinst-x64 izére tippelek. A daemon is újraindítja gépet telepítés előtt és azután nem jó a Dream Scene.
"amennyiben nincs mérték, úgy nincs gyönyör sem.'
-
sfdrakex
nagyúr
válasz wandor0930 #34915 üzenetére
Legtöbb dolgot felismer és nem kell hozzá driver, egyébként jók hozzá általában a Vistás driverek is, de nagyon sok mindenhez van már Win7es driver is.
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Vista-ban csak egy felhasználóm van - csak én használom a számítógépet. Mivel jogtiszta Vista, így nem szeretném egyenlőre Win7-re cserélni, viszont kellene egy kis segítség...
Hol tudom azt beállítani, hogy a Vista indulásakor ne kérjen se felhasználónevet, se pedig jelszót? Simán induljon el.
THX.Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Mariann294
őstag
Ez nem igazán kapcsolódik ide,de az ezzel kapcsolatos topikok elég kihaltak..szóval...már vagy 4 féle töredezettségmentesítőt kipróbáltam,de mindegyik a következőt csinálja.
Lefut,majd próbaképp elinditom mégegyszer és megint órákig csinálja...
Jelenleg a O&Q Defragot használom.Ez is lefut,kész,aztán elinditom újra és megint csinálja egy csomó ideig..ez miért lehet? -
törölt tag
válasz Mariann294 #34922 üzenetére
Lehet, hogy valami folyamatosan használja a vinyódat, és töredezetté teszi a rendszeredet. Használd az Auslogics Disk Defrag-ot. Freeware, és nagyon gyors.
-
bolic
őstag
Sziasztok! A lenti kép szerint hogy tudnám megszűntetni a noob szintű zavaró tényezőt? Pedig már rég töröltem üresre a jelszavamat vagyis jelszó nélkül indítom mindig a Vistát. Csak azt szeretném elérni vele, hogy ne értesítsen soha többé. Megköszönnék.
(#34922) Mariann294: Minek kell a töredezettségmentesítő, ha NTFS-re van formázva? Én már nem használok évek óta a töredezettségmentesítőt, utoljára a FAT32 korszakban "többmilliószor" használtam, ezután nagyon ritkán a NTFS, miután rájöttem, hogy felesleges. Kb. tavaly óta fenn van a Vistám, ugye mindig vannak kisebb-nagyobb bajai, problémái. De nem vettem észre hogy hónapról hónapra töredezettebbé teszi a HDD-ket. Akkor is minimális a különbség kb. 1 év winfos winreinstall nélküli használat után, így a véleményem szerint baromi felesleges.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
Mariann294
őstag
válasz #93794560 #34923 üzenetére
Közben megnéztem jobban a Win 7 beépitett töredezettségmentesitőjét....érdekes itt nem csinálja... De a vista beépitettje,meg vagy még 3 különbözö progi igen...érdekes.. Vagy lehet hogy közrejátszik az a dolog,hogy nagyobb hardverigényű játékok zabálják a memóriát,ami elfogy,és ezért szerencsétlen HDD nem győz villogni? (pl:GTA IV,és Sims 3)
-
bolic
őstag
válasz Mariann294 #34931 üzenetére
Nem fogod elhinni, hogy csinálja rendszeresen a töredezettségmentesítést a gépemben, pedig nem tűnik állandó tekergetősnek! Jaj de jó, de most élvezem hogy soha nem akad a HDD miatt blabla... Lényeg a gyors HDD, nálam pl. WD Raptor.
Gondolom a szűkös 2GB ram miatt lehetséges ez az állandó tekergetés, de ez a saját véleményem szerint. Hiszen tavaly nyáron éppen a ram után érdeklődtem hogy kb. mennyi ram elég lesz optimálisan a Vistára, sokan ajánlották 4GB ramot. Viszont DD3-ra nem nagyon érdemes upgradelni, én inkább DDR3-at vettem és kicsit megbántam a tuningolhatatlansága és kompatibilitása miatt, vagyis csak csökkentett órajelen hajlamosan hibátlanul megy, cserébe gyorsabb időzítést ajándékozott a lap. Hát ez van, ide 2GB vagy oda 4GB, az ember ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
rebugra
aktív tag
Egy gyors kérdés: Van egy 500GB SATA Notebook HDD hogy érdemes Win7-et telepíteni rá, simán egybe, vagy particionáljam, és akkor mennyi helyet hadjak neki? Köszi
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
TomAce
tag
Nem tudja vki, hogy mit lehet tenni, ha a Vista nem hajlando csatlakozni a nem biztonsagos wi-fi halozathoz?
-
törölt tag
válasz #54715584 #29552 üzenetére
sziasztok,
probléma még mindig fennáll
néha behal a gép, konfig az adataimnál, vista bussiness sp2 64 bit
memory dump, kék képernyő, kiirja a memória tartalmát a vinyóra és újraindul...
memóriát teszteltem többféle progival is, de elvileg semmi bajuk...több proginál is előfordult már: outlook, total commander, nero...etc
mindig akkor, mikor indítok vmi progitsajnos a hosszú kódot elfelejtettem felírni, de az acedrv09.sys miatt történt legutóbb ez a probléma
a neten nem találok megoldást, mindenhol egy debugging toolst ajánlanak...
vagy azt mondják, hogy a sidebar alkalmazások közül okozza ezt vmelyik...de azt kétlem, mert telepítés óta ugyanazok az alkalmazások vannak fent, és akkor nem voltak ilyen problémákvki ötlet? tipp? előre is köszi
-
TomAce
tag
Hogyan tudom megallapitani, hogy 32 vagy 64-bite Vistam van ? :think:
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
honnan lehet skineket vagy themeket letölteni és hol lehet beállítani?
Aurea mediocritas
-
bolic
őstag
Sebaj, ugyanis most Win7-t telepítek a több terrás HDD-re, az jelenleg üres és bármikor újra tudok formázni. Le fogok tesztelni, hogy bejön-e az új winfos, azonbelül a "control userpasswords2" műveletet is meg fogok kísérelni. Üdv.
(#34942) TomAce: Ehh a thinkezés dolog itt nem működik, a HWSW-en igen.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
-
törölt tag
válasz Mariann294 #34948 üzenetére
Nem olyan egyszerű szerintem.
Nekem nem igazán mentek ezek a témás dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest