Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz nacper #23600 üzenetére
belépsz a BIOS-ba( Asztali gépeknél del billentyűt, laptopoknál meg F2-t nyomgatsz a betöltés legelején).
Ott pdig a Boot Priority-n belül kiválasztod azt, hogy CD-ről Bootoljon. Másra nem tudok gondolni, hogy mi lehet a bajodiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
modern5
tag
sziasztok,
a problémám hogy a játékhoz szükséges besorolás számok össze-vissza változnak.
Egy előző Vista installnál Unreal Tournamentre III-ra a minimumra 3,0-t írt ki most 3,4-et.
Több játéknál előrforfdult hasonló.A gépem amúgy 5,4-es. Ellenben mintha framerate csökkenést is felfedeznék olyan gamékban ahol eddig minden maxon futott tökéletesen.
Új Vista, Driverek a helyükön :S
Valaki találkozott már hasonlóval?
Eredeti ESET Nod32 is van a gépen. Vírus kizárva.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
modern5
tag
válasz Core2duo6600 #23606 üzenetére
és mennyi volt neked a minimum? én 3,0-ra emlékszem most meg 3,7
és köszi a segítséget. **megpróbálom mit csinál nod32 nélkül*
edit: ajánlott nekem is stimmel. de a minimum megnőtt mindennél DMC4,Jericho..stb
[ Szerkesztve ]
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
-
modern5
tag
válasz Core2duo6600 #23608 üzenetére
megőrülök... akkor nálam miért 3,7 a required :S
na jó, újrahúzom az egész gépet aztán meglátjuk ;)
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
A töredezettségmentesítéssel lenne problám:
Va egy 500as vinyóm, amin 2 partició van, 40 giga a rendszernek, és a maradék a többi adatnak. A második particiót gyorsan és sikeresen töredezettségmentesíti, de a rendszerpartíciót hiába csinálta 6 órán keresztül, akkor sem végzett vele. Közben vévig dolgozott a vinyó.
Mi lehet a gond, illetve van v.mi külső defrag progi, amit érdemesebb lenne használni a beépített helyett?
-
modern5
tag
válasz modern5 #23609 üzenetére
úgy nézem hogy a 3-as patch után megy fel a minimum 1-ről 3,7-re. Amúgy angolul hogy van ez a "minimális minősítés".. csak hogy rákeressek english fórumokon is
-
joshua7
veterán
válasz Core2duo6600 #23599 üzenetére
Explorer-ben (itt az Intézőre gondolok persze, nem az IE-re) meg FF-ben is bal első-re vissza, jobb elsőre előre. Ez így jó lesz. Meg kell szokni, de jó lesz. Term. azután javult csak meg, h Razer drivert letöröltem...
Semper Fi
-
Keksz
senior tag
Plusz ez a problema is az oruletbe kerget.
Van amikor 1 hetig semmi baja, van amikor kikapcsolt monitornal csinalja, van amikor csak egy bongeszo van nyitva. Nem jatszom a gepen, Everest semmi melegedest nem jelez. Elkezd hibat irni, 4x fekete lesz a kep aztan tol egy rebootot. 10bol 1x megmarad a windowsbanGoogle semmit nem mond erre, csak annyit h nvidia es ati kartyaknal is van Vista alatt ez a szivatas es h meg nincs ra megoldas. Ez a csodalatos
Es mar ahogy latom miota van Vista a piacon azota van egyeseknel ilyen gond...gyk: a screenshot nem az enyem!
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
válasz vallas #23611 üzenetére
mindjárt kipróbálom köszi a tippet!
ebben a progiban van v.mi folyamtjelzés?
(olyasmire gondolok, mint a régebbi windows-okban)amúgy van ötleted/ötletetek arra, hogy a beépített progi miért nem tudja normálisan megcsinálni, mikor csak 40 gigáról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
einstein
senior tag
Sziasztok. Most tettem a gépbe 4gb RAM-ot.
Korábban mindig azt olvastam, hogy a Vista ebből csak 3-3,5Gb-ot fog látni, ezzel szemben bemegyek a rendszerinformációkhoz, és simán 4,00 Gb-ot ír ki RAM-nak. Na most akkor mi van?
32-bites Vista Business.. -
lúzer
veterán
válasz Morden24 #23618 üzenetére
igen, ez tény
viszont hibát okozhat a 4gb, vagy egyszerűen nem tudja megcímezni?és érdemes különböző méretű modult használni?
most vistásítottam a notim, vettem egy 2gb-os mem-et, így ugye az egyik régi modullal 2,5 van benne
jobb lenne csak a 2gb, vagy ne agyaljak rajta?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Morden24
nagyúr
HIbát kétlem, hogy okozna az, hogy 4Gb van, de csak kevesebbet használ. Bár kivételek biztosan vannak, nem hiszem, hogy alapban gond lenne.
Hogy különböző méretű modulokat mennyire érdemes használni, azt annyira nem tudom. Nekem évekig volt 2x256 + 512 Ram a gépemben, gond nélkül. Ilyen tuning-kategóriában biztosan sokat von az értékén, de alapban, ha egyáltalán hajlandóak együtt elindulni, akkor szerintem nincsen gond. Notit meg általában nem tuningol az ember
Szerintem agyalni felesleges rajta, ha mindenképpen bizonyítékot akarsz, akkor futtass le egy Everest memory benchmarkot 2 és 2,5 Gb-vel, kiderül, hogy esetleg lassabb-e. De ha eddig nem érzékeltél változást szemmel, akkor igazából kurva mindegy szerintem.
Sectumsempra - For Enemies
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Mikor hibernálásból visszahozom a gépet az egerem nem működik.
Ki kell húzni és bedugni újra.
64bit Business
Razer Diamondbackötlet?
-
lúzer
veterán
válasz Morden24 #23621 üzenetére
kösz
egyébként everestet néztem előtte-utána picit lassabb lett, de 1-2%-on belül volt
akkor hagyom, a másik memhez amúgy is nagyon szét kéne kapni a notita hülyék különböző helyre rakták, csak az egyik hely hozzáférhető alapból
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
TazLeacher
nagyúr
Újra itt!
Az lenne a kérdésem, hogy a wind Defenderben hol lehet azt beálíltani, hogy egy autómatikusan induló programot blokkoljon? Az lenne a lényeg, hogy win indításakor a jobb alsó sarokban ott megjelenjen, és ha akarom indítom, ha akarom nem...
-
tomcsi70
csendes tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, arról hogyan lehetne beállitani a Vistában a TP-link TL-WR 340 GD routert, mert se vezeték nélküli, se vezetékes módban nem kommunikál se géppel, sem pedig a modemmel, ami egy DSL 360 T.
Előre is köszönöm!
-
modern5
tag
válasz modern5 #23605 üzenetére
ha esetleg valakit még érdekel: a net framework 2.0 verzió frissítés hiánya okoz ilyen problémákat.. hogy a vista élmény index elkezd hülyeségeket kiírni játékoknál
-
noncsika
tag
sziasztok
vista 64bit ultimate, nem volt különösebb install most, de egy restart után bejön asztalig, és kék halál IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL hibával ha jól vettem ki fordult már elő valakinek ilyesmi?
ja a rendszervisszaállítás kilőve, sajnos nem volt bekapcsolva :/ vista bootcd javito opciok egyikse se segitett -
noncsika
tag
ja mégvalami..hogyan tudok átnevezni/törölni fileokat a program filesbol? gugliztam valami takeown parancsot, de azzal se megy :/
-
rybank
senior tag
sziasztok, ha telepítem a vistát, használható leszz 768 mb rammal?, úgyértem nem leszz dög lassú? (258mg, meg a vga-nak van megoszta)
(#23636) _ak_ - rendben köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #23629 üzenetére
eszközök/szoftvertallózó
noncsika:csökkentett módót próbáltad? az átnevezés dolgot nem értem.
-
rybank
senior tag
-
-
Morden24
nagyúr
válasz noncsika #23642 üzenetére
És adminisztrátorként vagy beloggolva a rendszerbe, vagy csak valami csökkentett jogkörű felhasználóval?
Amúgy Windows Intézőben próbáltad az átnevezést, vagy valami Total Commander-féle dologban? Utóbbi esetben nem tudom, próbáltad-e, de indítsd el úgy a programot, hogy ikonján jobbklikk, és "run as admin" (a kis pajzsos parancs).
Egyébként nem lehet véletlenül, hogy valami olyan directory-t vagy file-t akarsz átnevezni, ami éppen használatban van? Mert az úgy nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
noncsika
tag
válasz Morden24 #23645 üzenetére
konkretan a sidebar.exe-t akarom atnevezni h ne induljon el, mert amikor az toltodne be normal modban akkor dobja ki ezt a kek halalt. es igen, adminisztratorkent vagyok belogolva, csokkentett modban pedig szinten adminkent, a sidebar exe nem fut, es ha total commanderben megprobalom rendszergazdakent csinalni a muveletet ker jelszot es passt amit az eletbe nem allitottam be installkor se
-
noncsika
tag
válasz #67688960 #23649 üzenetére
sajnos csokkentett modban nem elerheto az oldalsav tulajdonsagai a vezerlopultban
ami talan bekavarhazott az a microsoft .NET framework 1.1, csak az telepult fel tegnap, de eltavolitani meg nem lehet ...windows installer service could not be accessed :/ raadasul ahogy irtam sajnos a rendszervisszaallitast se tom igenybevenni, mert ninsenek visszaallitasi pontok asszem reinstall lesz ebbol
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Xbox One
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest