Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    a ma délelőttöt is azzal töltöttem, hogy megoldást keressek erre a problémámra, de lassan belátom, hogy "túl sokat" akarok.

    próbálkoztam volna azzal is, hogy kikapcsolom a "fast user switching"-et (illetve elrejtem a "felhasználóváltás" gombot) - majd valahogy megoldom, hogy párhuzamosan tudjak csatlakozni az aktív felhasználó mellé.
    gondoltam ezzel megoldható volna, hogy egy egyszerű feladatkezelőt elindítva kidobjam a másik felhasználót.

    aztán kicsit beszélgettünk itt is kollégával és tanárokkal. és rájöttem, hogy nem is feltétlenül abból származik a probléma, hogy nekem engedélyt kell kérjek a felhasználótól, hogy átvehessem a gépet...ám legyen.

    inkább az a probléma, hogy mindezt ő is meg tudja tenni velem, rendszergazdával!
    ehhez nem kell többet tennie, mint hogy beírja a felhasználónevét/jelszavát és ha nem figyelek, 30 másodpercen belül vissza is vette az irányítást!
    hiába állítgatnám én a fent említett dolgokat (pl "fast user switching" kikapcsolás), hiszen tartományi felhasználóként mindenféleképpen feldobja neki a bejelentkező képernyőt.

    szóval kérlek - ha még van türelmetek - segítsetek a probléma ezen oldalára megoldást találni!

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák