Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #1299 üzenetére
Nálam kezdetektől meg van adva a twitter acc, de mostanában nekem is ez van, mint nálad, viszont nekem mindenki ott van a kontaktok közt, és a tweet-ek is jönnek.
Szerk:
Ha rámegyek a WLM fiók szerkesztésére, akkor hibakódot dob fel, és azt írja, hogy frissítve kb 2 hete, de az egyik ismerősöm vasárnap mentett új száma ott figyel Win8-as People Hub-ban is. Érdekes..Viszont a Gmail címlistámban volt mentve az előző száma, onnan töröltem a telefonon, de neten még vígan ott ficeg. Na így tegyek rendet a számaim között..
Más:
Valaki tud Live naptárhoz névnapos naptárt? Eddig a Gmail naptájával használtam, de kb egy hónapja behülyült, és minden napra megduplázta a névnapos bejegyzéseket(neten persze csak 1 van). Manuálisan töröltem az idei évre minden napról, hogy csak egy maradjon, de fogja magát, és random napokra ugyan úgy visszaduplázza..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #1299 üzenetére
Most vett fel valaki MSN-en. Miután webről visszaigazoltam, a telefon kontaktok közt ott volt, de offline állapotúnak jelezte chat-en, pedig fent volt. Aztán restart megoldotta, és láttam, de a Win8 People Hub, és a Messaging nem. Miközben beszélgettünk telefonon keresztül, megjelent a szöveg Messaging-be is, de válaszolni nem tudtam, sem a profilját betölteni nem tudta. Mintha egy ismeretlen egyénnel társalogtam volna. Bármit tettem így maradt.
Aztán People Hub, kapcsolatok, twitter acc töröl(live-al való összekapcsolás megszüntetése), és minden megoldódott.. Frankó..
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest