Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    Helló!

    Anno, az ingyenes időszakban 8.1-ről frissítettem 10-re (jelenleg 1809 van fenn). Szeretnék viszont gépet cserélni, a jelenlegi inteles konfigomat amd-re cserélném.
    Ugyebár microsoft fiókhoz lehet kötni a win-t, és akkor tovább tudom használni. Nem lehet valahogy átvinni, hogy a jelenlegi alaplaphoz kötöttséget megszüntesse, és csak az új laphoz tartozzon a későbbiekben a win?
    Kérdezem ezt, mert:
    1. jelenleg helyi fiókkal használom a gépet, ami teljesen megfelel, nincs lekódolva, a családom nyugodtan használhatja. Viszont, ha microsoft fiókot használnék, az a microsoft szerverein van eltárolva, így a biztonság kedvéért ahhoz kellene egy erős jelszó, nehogy magát a fiókot törjék fel, és ezt nem akarnám minden gép indításkor a helyi gépemen beírogatni. Ráadásul a net csatlakozást is manuálisan indítom el, ami így jó nekem, de így a bejelentkezéskor még nincs netem.
    2. ha eladnám a mostani alaplapomat, akkor, mivel jelenleg hozzá van kötve a windowsom azonosítója, így az új tulaj megkapná az én windowsomat, és ezt sem akarnám.
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák