Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Lauda #98546 üzenetére

    Hivatalosan még ki sem adták a 1903-as verziót, még a Windows Update sem ajánlja fel. Sőt, volt róla szó, hogy most direkt hosszabban tesztelik, hogy mire általánosan elérhetővé válik mindenki számára, lehetőleg ne legyen semmilyen ehhez hasonló probléma. Meg a cikk végét sem ártana elolvasni, ami a következő:

    "A Microsoft tájékoztatása szerint a hibát egy összegző frissítésben javítja majd, így a Windows 10 May 2019 Update általános elérhetővé válásakor már nem fog gondot okozni."

    Egyébként még frissítettem már több gépen közvetlenül a 1903-as ISO-val korábbi Windows 10-verziókról, de ilyen hibát sehol nem tapasztaltam. Pedig minden esetben eleve több partíció volt a rendszermeghajtókon, némelyiknél pedig több fizikai belső háttértár is csatlakoztatva. A külsőkkel csatlakoztatott állapotban viszont nem próbáltam, de az alap, hogy azokat használat után amúgy is leválasztom, nemhogy még a clean install / build upgrade idejére is csatlakoztatva hagyom. Apropó, a cikk szerint eleve csak az utóbbi esetet érintheti a probléma, a clean installt nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák