Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz #73959936 #97644 üzenetére

    Erre azt tudom válaszolni, hogy nekem is volt ilyen. Szerintem az előlapi kimenet nem tud annyi áramot adni amennyi a pendrive-nak kellene. Ilyen volt nálam is. CM 690 A2 házról volt szó meg egy pendrive-ról. A pen típusát nem tudom, de volt ilyen az én kezemben is.
    Érdekes, hogy a hátsó kimenetben legyen az az alaplapon, vagy egy vga helyére rakható kivezetésről, ott jó volt. Elöl nem. Esetleg elöl a nyákon van valami turpisság ezzel kapcsolatban.

    Most nekem olyan jött elő, hogy házat cseréltem (CM 690 A2 -> CM MasterBox MB600L) és a régi házban volt egy kivezetés 2 db usb 2, 2 db usb 3 (5,25-re rakható 3,5 kimenet) és abba bele volt dugva a szimulátornak a kézifék, a track ir, meg a G25. Ebben mindig volt áram ha ki is kapcsolt a gép. Világított a kézifék kis piros jelzőkéje.
    Na most hogy új házam lett, cseréltem ezt a kimenetet 4 db usb 2-re (szóval a régit kivettem, az új kivezetés ment bele) és ott például már nincs áram ha kikapcsolom a gépet. Erre onnan jöttem rá, hogy a microsoft bill és egér vevőjét bedugtam és minden bekapcsoláskor újra kellett konfigurálni az egeret mert nem úgy működött ahogy nekem kézre illik.

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák