Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz core i7 #97592 üzenetére

    Azért ez és a leírtak még nem teljesen fix, majd ha közelebb lesz a tényleges megjelenés, jellemzően akkor lehet többet tudni. Az pedig a Windows-életciklusnál le van írva, hogy melyik és mikori kiadásokra vonatkozik a 18/30 hónapos támogatás.

    (#97604) aerol:
    Az mondjuk nem derült ki, hogy ez a nem működő restart probléma pontosan mikor jelentkezett, megvolt már a 10 only telepítésnél, vagy a 7+10 dual-boot, netán egy frissítés, vagy beállítás módosítása után. Egyébként ha eleve nem tartós használatra akartad felrakni a 7-est, akkor talán a VHD boot egyszerűbb, azt utólag könnyebb kukázni. Vagy másik opció a virtuális gép (pl. VirtualBox), ha van elég erőforrás és nem létszükséglet az éles futtatás.

    (#97611) flimo:
    Mármint ha a felhasználói jogosultságok a probléma NTFS fájlrendszernél, akkor ebben és ebben a leírásban szemléltetve van, hogyan kellene beállítani, saját tulajdonba venni a meghajtót stb. Mármint pl. egy másodlagos partíciót / fizikai meghajtót, nem erővel a Windows rendszerpartícióján (C) módosítani az alapértelmezettet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák