Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz King Unique #9717 üzenetére

    A naprakész IT-ismeret tényleg nem várható el, az viszont igen, hogy képesek legyenek megérteni, ami eléjük van rakva. Ott a felbukkanó értesítés, plusz a foglalás utáni e-mail is, tele linkekkel. Az sem várható el, hogy az MS minden cikkben, bejegyzésben és videóban 72-es betűkkel írja, hogy "kérdezd a gyártódat, hogy ez meg az menni fog-e".
    De ugye már eljutottunk oda, hogy nem is az MS a rossz, hanem inkább a sok szemétre való cikk :) Aki meg utánajárás és mindenféle ismeret nélkül lecseréli a gépe rendszerét, majd csalódik... az így járt. Egyébként annyi zavaros cikk volt, hogy már inkább túlzottan óvatosak lesznek néhányan, mint könnyelműek. A próba egyébként ingyenes lesz, az esetleges downgrade pedig kb. 15-20 percet vesz igénybe (30 napig lehet az előzőre visszalépni tiszta telepítés nélkül).

    Simán lehet bárminél egy driver a ludas. Volt olyan build, ahol a start menü nem működött AMD driverekkel, amíg ki nem jött az új.

    tatararpad: Nem látássérült megközelítés, hanem taperolásra kiválóan alkalmas. Mondjuk szerintem sem szép, mert mit lehet szeretni rajta? Nagyon semmi sincs a felületen, de végül is jó, egy ablak :D Lehet böngészni, ami tényleg remekül megy. Ha megjelennek a bővítmények, akkor lehet, hogy váltok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák