Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz bazsi83vp #96449 üzenetére

    Ez melyik program és honnan, hogyan lehetne ehhez a géphez ezt letölteni, mert eddig amiket töltöttem dell command / power manager és dell battery information, dell smart settings, ezekben nincsen ilyen rész, hogy " enable dell intelligent display" opció sehol sem.
    Ez és ez nincsenek egyáltalán.
    Hogyan lehetne ezt rátenni?
    De olyan sincsen hogy my dell program, az is hol van ilyen hozzá? Itt csupa olyam programot mutatnak, amik hol vannak a gép letöltési oldalán?

    (#96450) Duracellm...: az nem jó..

    (#96452) PitLee: amit linkeltél gugle docs linkes als driver az szépen malware-s volt rendesen tele ilyen-olyan települő-önkényes reklámokkal, egyiket le sem endegi törölni, na mindegy. De ilyen, hogy Dell Ambient Light Sensor Application nincsen a letölthető driverek között hivatalosan. Amit meg gugliban kikerestem azokat telepítve utána semmi sem történik, nem jelenik meg külön opció és nem működik az fn+bal gomb sem.

    Amit linkeltél youtube videón, azokat már az elején próbáltam. Próbáltam rögtön alap microsoft vga driver-el, több inteles vga driverrel, meg uninstall a pnp képernyő meg újraindítás ilyesmik, de nem értek eredményt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák