Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz #33253120 #94987 üzenetére

    Az alkalmazásnak az kell, hogy ugyanazon a hálózaton legyen a telefon és a gép. A hotspot miatt a telefon wifin valószínűleg nem fogad semmit, vagy korlátozottan működik.

    JoshaJosh: Nézd, ha egy teljesen új laptopon egyszer csak letiltogatja a rendszer a drivereket úgy, hogy nem is lehet újat telepíteni, meg a többi gépen semmivel sem gyorsabb SSD-vel, mint HDD-vel, akkor ott biztosan komoly user error van.

    Egyrészt a driverek terén a Win10 alapból rengeteg hardvert támogat, és ha az adott driver nem is része a telepítőnek, még a felhasználó létrehozása közben letölti és telepíti. Ha törlöd, akkor felrakja azt, ami működik. Ráadásul csak aláírt driverek telepíthetők.

    Minden rendszer gyorsul az SSD-től, a Win10 is. Vagy rosszul lett telepítve, vagy rosszul van beállítva a gép, és visszafogja a bootot (pl. UEFI-ben az USB kompatibilitási mód direkt lassítja a folyamatot, hogy be lehessen lépni a menübe, ha amúgy nem lehetne, de sok más oka lehet).
    Egy SSD még egy T2310-es proci mellett is harmadára csökkenti a betöltési időt.

    Ha kitakarja a start menü a képernyő felét, akkor túl alacsony felbontáson használod a gépet, vagy meg sem próbáltad átrendezni. A többi meg ízlés dolga.

    Amúgy semmi konkrétumot nem mondtál, még hardvert sem a lényegtelen procin kívül. A rendszer nem frissít napokon keresztül, hanem telepít 1-1 összegző frissítést, ami pár percig tart. A HDD-k eltűntek, mert hibásak voltak az SSD-k? Micsoda?
    Meg ne haragudj, napi 3-4 túlórád van miatta? Hol a rendszergazda? Ez az egész történet így nagyon érdekes.

    Ismerősöd meg vigye szervizbe a laptopot, vagy valakihez, aki ért hozzá, nem kell a 250 ezres gépet kukába dobni.

    csicso82: Akkor majd lesz gond a Linuxszal.

Új hozzászólás Aktív témák