Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #07746304 #86096 üzenetére

    Pont erről beszéltem korábban, hogy ha egy adott hónapban még ha pl. 3 db összesítő frissítés van is, a gépházban a WU akkor sem feltétlen fogja felajánlani és telepíteni automatikusan mindegyiket. Jártam már én is így 1803-nál, de mostanában nálam 1709-en gyakran csak a szokásos patch kedden kiadott települ automatikusan, ellenben a többi nem. Az utóbbiakat manuálisan töltöm le a katalógusból, majd úgy telepítetem őket. Ha nem tenném, akkor csak havonta 1 db települne automatikusan a 2-3 helyett... :DDD

    (#86098) BeeNiTTo:
    Hivatalosan idén január közepe volt a végleges határidő, amit az alábbi cikk is említ. Valamint még azt, hogy technikailag utána is működött a dolog, de azért a végén lévő infót is érdemes elolvasni. Egyébként itt egy viszonylag friss példa arra, hogy még mindig működik. Aztán hogy nálad fog-e, az nyilván úgy derülhet ki, ha kipróbálod.

    (#86102) mpo:
    Igen, vsz az sem lehet véletlen, ha nem mindenki kap meg egy-egy frissítést, nem minden eszközre tolják ki. De engem mondjuk nem zavar a manuális telepítés sem, rendszerint hamar megvan és a + 1 restart sem gond, mivel havonta úgyis többször újraindítanám ettől függetlenül is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák