Új hozzászólás Aktív témák

  • SP4C3

    veterán

    válasz #86564352 #84712 üzenetére

    Hát te ilyen változatos emberke vagy. :D :R

    Sajnos nem látunk bele, hogy ki a felelős, de szerintem a 10-es hulladékságáért Szutyok Na-Della-t lehet dícsérni, meg az is féreg volt, aki azt a jó ötletet adta neki, hogy a windows phone-ra elvesztegetett pénzt próbálja meg megmenteni azzal, hogy a desktop os-be integrálják a google féle hányadékrendszert. Nagyszerű, hogy lett microszaft sztór, de a kutyát sem érdekli (báris tapasztalataim alapján senkit, lehet itt-ott elszórva egy két bérenc, akinek nagyon tetszik, de _szerintem_ a user base 99%-át csak felb***a a felesleges bloatware)

    És igen, nem győzünk tweakelni, mire elfogadható állapotba hozzuk a rendszert, sok feleslegesen elvesztegetett idő, amit a szutyok cég nem fog tudni visszaadni. Örömmel gyomlálom a kibelekúrt windefendert és a hasonló semmirekellő áldásaikat. A korrupt windows tűzfal is nevetséges ugyanúgy mint az EULA.

    (#84713) TRob1 - Grat, most magadból indultál ki, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat és az idétlen tanácsokat, amik beleszivárognak a spam/troll kommentjeidbe. Nem aluacskó, nem paranoia, elvek. Ha már fizettél a rendszerért, akkor az a retkes rendszer miért viselkedik úgy, mint egy fizetett bétatesztelő rendszere? Nem probléma, elhiszem, hogy van akit nem zavar, de sokakat azért nem, mert nem tudnak róla és nem értik, hogy mi folyik a gépükön. Ebből az következik, hogy 100 emberből 99 rábólint a maradék egy meg nem, mert aztmondja, hogy ez így nem korrekt, akkor egy sz@rware lesz a rendszer, mert úgy látják megtehetik... Treshold - Ugye ismerős a név (inkább trash-hold kódnevet nak kellett volna kapnia)
    Semmi személyeskedés, de akinek ez az állapot tetszik, az vagy simán tudatlan vagy egy idióta és csak árt a társadalomnak.

    [ Szerkesztve ]

    -JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

Új hozzászólás Aktív témák