Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Cs1csó #81295 üzenetére

    Igazad lehet, bocs.

    3db öreg Samsung 940T, egy Sony TV, meg egy Rift van a VGA-n. Utóbbi miatt futok bele mindig minden vacakolásba, mert kóros nyereségvágyból úgy írták meg a (nem) „támogatását”, hogy rendszerszervízként elindul egy service, ami hide-olja a VR megjelenítőjét, így az nem választható a Windowsban és nem is jelenik meg rajta az asztal.

    A Sony TV-t én magam szoktam letiltani megelőzendő az NV nyereségvágyából eredő kórságot, miszerint egyszerre max 4 megjelenítő lehet csak aktív a kártyán, „mert csak” hiszen annak ellenére hogy hide-olva van a Rift negyediknek a hardveren beleszámít.

    Előre is bocs, ha valaki nyereségvágyát kihagytam, csak már nem győzöm számon tartani melyik cégnek mi az érdeke és éppen melyik milliárdos fillérkéje miatt nyelem az ideget.

    Szóval hogy lesz nekem tálcám? :DDD

    szerk:
    Adná magát, hogy húzzam ki a Riftet, de USB3 kell neki, ráadásul 3db, így kénytelen vagyok hátra (is)dugni és a szoba adottságai miatt a gép a fal és az asztal közé kerül szorosan. Mögötte kábeldzsungel így a fenekéhez a hozzáférés erősen térdalázó negyed órás kínszenvedés, ami még nagyobb szívás, mint a tálcával vacakolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák