Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz YASKATIR #78573 üzenetére

    "agyonganyolt rendszeredre"

    Ez egyáltalán nem igaz. Mint írtam, csak a start menü van lecserélve és néhány szín van átállítva. Semmi több. Nem használtam, csak nézegetettem a lehetőségeket, semmilyen tuning, beállító jellegű programot. Itt a topikban az emberek döntő többségének nagyságrendekkel több átállítás van, mert szinte mindenki frászt kap a Windows 10 adatkiszivárgásától. Én nem állítgattam az O&O ShutUp10, a W10Privacy, a Winaero Tweaker-el semmit. Még egyszer semmit. Te sem és mások sem? Ezek már sokkal inkább illenének az "agyonganyolt rendszer" kategóriájába. Amúgy egy igazán robosztus rendszernek ezeket is illenének megfelelően kezelni.

    Ha a start menü lecserélése és néhány (közel sem az összes) színek átállítása "agyonganyolt rendszer", akkor az enyém valóban az. :DDD

    Másrészt azért azt magyarázd meg, az általánosításokon túl, hogy a start menü cseréje és néhány szín lecserélése hogy függhet össze a váratlan és ritka fagyásokkal? Ha ezek okoznák, akkor például állandóan ebbe (fagyásba) kellene az adott programnál (és talán más programoknál is) belefutni.

    (#78574) ACE-

    Biztos, hogy agyonganyolt a rendszered. ;] :D

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák