Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    abdulka1 :R Random nálam is előforduló "hiba" esetek 99% SEMMIT nem veszek észre sem desktop sem játékban. Most pislogásnyi időre jön elő a black screen és így már érezhető. Mintha a monitor kezdene meghalni pedig hibátlan, ahogy a VGA is. Ami a fura, hogy a mostani black screenről nincs rendszernapló bejegyzés , restart után sem. Fogalmam sincs mi generálja ezt, de múltkor update után eltűnt, megszűnt.

    Legutolsó vhardv error A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
    Szokásos.

    csicso82 :R
    Eredeti jogtiszta Win10 Pro. Jelenleg tanácstalan vagyok a napló miért nem tömi tele. Korábban agyig volt tömve videohardver error üzenettel. Az a csak biztonsági frissítéses dolog nagyon király lenne pedig!
    Insider: Falnak megyek tőle. Végigmegyek rendesen a lépéseken. Mindent megcsinálok amit kér. Utána visszatérek ugyan oda és megint "kezdés" gomb. Mi a francot csinálok rosszul?
    Annyi változást vettem észre, hogy PIROS színnel egy üzenetet tesz ki a Windows Update alá, hogy "bizonyos beállításokat a szevezet kezel" ebből gondoltam be van kapcsolva, hiába rakja vissza a kezdés gombot. :F

    Köszönöm srácok a válaszokat :R :R

    Szerk: Visszajelzés központnak bejelentkezve, minden részletesen jelentve. Tudom csepp a tengerben, de hátha foglalkoznak vele ha másnak is előjön. Google szerint létező jelenség, nem én találtam fel.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

Új hozzászólás Aktív témák