Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Bici #70121 üzenetére

    +1 kérd hiszen ha az adott hardveren aktiválod egyszer akkor ahhoz végleg hozzá lesz rendelve. JÁTÉKRA szerintem nagyon is ajánlott a WINDOWS 10. SZAKMAILAG: biztonságosabb mint a korábbi windows-ok.

    Tegyük fel feltelepíted a win 10-et, nyugodtan lehet a legfrissebbet az RS3-at. (ha nincs igényed a sok csempés dologra programra, hanem régivágású felhasználóként kb. win 7 élményre vágysz akkor a telepítés után simán lehet az összes UWP-s (csempés) appot gyalulni - erre én a ccleanert használom mivel a programok és szolgáltatások között nem találhatóak ezek az alkalmazások de a ccleaner mutatja - aztán a géphzában - win 10 esetén tálca jobb alsó sarok - végigzongorázva minden beállítást csomó mindent ki lehet kapcsolni - adatküldést stb. (nem windows alap szolgáltatásokat vagy hasonlóakat azokhoz nem gyúlok)

    Ezek után kb. win 7 szintű felülettel lehet használni a gépet, és ha stabil, futnak rajta a játékok elvárásaid szerint, akkor érdemes maradni is rajta. A windows 7 már egy 8 éves oprendszer a win 8 is már 5 éves nem kellene erőltetni egyiket sem a 8.1-et sem.

    A gépben lévő GPU CPU páros sem régi miattuk is megéri a frissebb rendszerre váltani.

    Nekem egy 2007 nyári modell 2008 tavaszán vásárolt - akkor drága - notim is van még netezős gépnek feltettem rá a win 10-et és jobb mint win 7-el. Bár ennél a gépnél már linuxon is gondolkodtam.

Új hozzászólás Aktív témák