Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz King Unique #69184 üzenetére

    Szia! Pont ez nem működik nálam sem! Egy meglévő win 10-et cseréltem volna DE! a telepítő (16299) nem volt hajlandó települni. Először csak töröltem a particiót ezután nem volt hajlandó formázni! Az adat rész kivételével mindent egyéb particiót töröltem és próbáltam újat létrehpzni ezt megcsinálta és itt vége is volt a mutatványnak!
    Mint feljebb írtam is többféleképpen (minden verziót! kiírva) csináltam telepítőt a rufussal. Mindről ment a boot de mind csak eddig a pontig ment el! Az első win10 DVD pedig szó nélkül megcsinálta. Utána az USB-ről a telepítő szintén, természetesen működő OP rendszer alól indítva!
    Nekem az a gyanúm, hogy inkább a tiszta telepítés lesz amibe belenyúltak. Csak az újabb win 10 által létrehozott particióra, vagy csak üres HDD-re enged telepíteni. Azokat a gépeket pedig ahol van "maradék" partició kiköpi. Valószínűleg ezeket értelmezi "öreg" gépnek.
    Ez azért is igen valószínű mert ezt az USB-t már használtam "tiszta" telepítésre és ott nem pofázott vissza mert az egész HDD-t a telepítő formázta meg. Pedig az az asztali gépemhez képest egy "őskövület" volt.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák