Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz oxalisz #65329 üzenetére

    Hogy mire kel föl, azt cmd-ben tudod lekérdezni:
    powercfg /devicequery wake_armed
    Amelyik nem tetszik, azt megkeresed Device Manager alatt, duplakatt, Power Management tab, és a megfelelő dobozból kiveszed a pipát. Ha nincs Power Management tab, akkor rossz eszközt nézel, többnek ugyanaz lehet a neve!
    Aztán vannak a speckó esetek, nekem pl. billentyűzet USB hubjába van dugva az egér, több ugyanolyan nevű, csak eltérő számozású "HID Keyboard Device"-t listáz, ebből valamelyik az egér, valamelyik ténylegesen a billentyűzet (én csak az egeret akartam kiiktatni). Nem biztos, hogy elsőre eltalálod azt amelyiket akartad (a Device Managerbe elsőre nem nyilvánvaló a számozás, nem látszik ránézésre).

    (#65318) havri1:
    Control Panel / Default Programs / Set Default Programs alatt MPC-HC megjelenik?
    Ha nem, akkor nálad van gáz.
    Ha igen, kiválasztod, majd alul "Choose defaults for this program".
    Az MPC-HC bármilyen régi gyökerekkel rendelkezik, meglepően jól működik. Csak azok a típusok jelennek meg ebben a Windowsos listában, amiket magában a programban beállítottál. Igen, régen ott meg is csinálta a társítást is, de ez már nem támogatott.
    Van olyan program is, ami még ennyire sem támogatja, ott annyi a különbség, hogy a Windows listájában minden meg fog jelenni amit az adott program támogat, nem csak amit a programban beállítottál. Ez azért kényelmetlen, mert ha nem kell minden, itt újból "szűrnöd" kell. MPC-HC esetén igazából elég a "Set this program as default" (hiszen már csak a kívánt tételek lesznek a listán).

Új hozzászólás Aktív témák