Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz quailstorm #60818 üzenetére

    "a Win+Printscreen a teljes kiterjesztett asztalt lefényképezi" - tulajdonképpen igaz.

    ez olyan, mint amikor elromlik a villanykapcsoló, nem kapcsolja föl az egyik izzót. mire jön a tanács, hogy minek villanykapcsolóval bajlódni, rövidre zárod, utána csak behozol egy létrát, felmászol, betekered és voilà, az összes égő világít! tényleg igaz.
    csak hát azért vannak ezek a kicsi célprogramok, hogy egyből azt vágják ki, amit kell. nem kell várni, míg a photoshop, vagy -horribile dictu - a Paint betölt. akkor print screen, beilleszt, kívánt rész kivág, lement, megkeres, megnyit, vágólapra tesz. ehelyett a kívánt rész bekeretez és kattintás a vágólapra ikonra. az eredmény? ugyanaz. igaz, amikor az út a cél, én is a kalandosabbat választanám ;)

    bocs az iróniáért, csak eszembe jutott, amikor egyszer új főnök került a céghez, és megmosolygott, hogy milyen szakbarbár vagyok, hogy ilyen ósdi programokat használok, mint total commander, hogy nem jöttem még rá, hogy van windows intéző :D :D

    én már azok közé a régi motorosok közé tartozom, akik nem hajlandók változtatni a szokásaikon. inkább a világot hajlítják magukhoz, hogy kézre essen :DDD .

    az alt+tab nem tudom, de lemértem vonalzóval, 16cm széles és 10 cm magas kis monitorképeket pakol egymás mellé... szerintem ez azért túlzás

    köszi a segítséget még egyszer! :R

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák