Új hozzászólás Aktív témák

  • CirrMee

    addikt

    válasz amex02 #60700 üzenetére

    Szerintem te sem örülnél neki ha pl kifejlesztenének egy új fajta üzemanyagot hozzá természetesen új fajta járműveket is és a régebbi üzemanyagokat egyik napról a másikra eltüntetnék a kereskedelemből.

    Érdekes hasonlat, de: vettél egy eszközt (példádat véve az egyik új), amihez (pl) win10 kellene (másik új). Kaptál lehetőséget ingyenesen átállni, de magadtól nem éltél vele. Attól tartok, nem a rendszerben van a hiba.

    Ez által kényszerítenék ki tőled hogy vedd meg az újat.

    A mai napig lehet ingyen átállni legális hetesről win10 -re (igen, hivatalosan már nem, de gyakorlatilag mindenkinek sikerült, aki itt megpróbálja). Hogy a példádnál maradjunk, adtak az új üzemanyag mellé egy új autót is.
    És mire is kényszerítenek? Vegyél új tízest? Lol, állítólag van win7 a birtokodban, amit rég lehetett volna ingyen frissíteni újabbra. Vagy a te értelmező szótárad szerint mást jelent az ingyenes...?

    Szóval érdekes siránkozás. Ezt a rákényszerítős dolgot meg hagyjuk. Te vettél olyan eszközt, ami hivatalosan alkalmatlan a céljaidra. Vagy a hasonlatoddal élve: ha benzines autód van, ne költözz olyan helyre, ahol csak a dízelt ismerik. De ha már önként megtetted, ne háborogj azért, mert összeesküdött ellened a világ, meg kényszerítenek...

    U.i.: a magadfajta ugyanígy szűkölt, amikor a 95/98 után jött az XP, ugyanúgy szűkölt, amikor az XP után jött a win7, stb.

    “Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

Új hozzászólás Aktív témák