Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz GEPESZ66 #58905 üzenetére

    Pendrive-nál régebbi gépnél találkoztam olyannal is, hogy USB 3.0-ról töküres SSD-re telepítésnél ugyanígy kidobta a hiányzó driver üzenetet, kerestem egy öreg USB 2.0 fajtát és gond nélkül települt.

    (#58886) mexel

    Írta valaki és igaz is, a CU alatt a Defender már ilyen teljes security wellness center lett. Még a számítógép alaphelyzetbe állítását is odapakolták, laptopnál az akkura is ott figyelmeztet stb. Persze hogy jelez ha kikapcsolod a felhő védelmet. Ezekre én nem is gondoltam, mert úgy használom ahogy az MS kitalálta alapértelmezetten. Nekem bejön a Defender évek óta, mert nem zaklat. Igazából sok dolga nincs is: Adguard szűri a reklámokat ott nem jöhet be semmi rondaság, Edge sandbox, Flash kikapcsolva, Smartscreen már böngészőben figyelmeztet, kb. szándékosan kellene telepítenem a vírust, a Defender csak az ütemezett lemezvizsgálatokat végzi a háttérben. (félévente pluszban egy ESET online scanner is a békesség kedvéért)
    Mivel most CU alatt új az UI, valószínűleg idővel a visszajelzések alapján finomítják majd és meg lehet adni bizonyos dolgokért ne figyelmeztessen.
    Pontosabban most nem tudok utánanézni, mert bugok miatt egyelőre visszamentem AU-ra és bekapcsoltam a CU halasztását, majd pár hónap múlva teszem fel.

Új hozzászólás Aktív témák