Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz #93794560 #53862 üzenetére

    Viszont egyelőre nagyon úgy tűnik hogy ez nem is fog sokban változni, hisz erre jönnek a nagy frissítések, és nem új wineket adnak ki..
    A hardvergyártókat meg szerintem azért annyira nem kell félteni, ha akarnák akkor akár napi "buildeket" is adhatnának ki a drivereikből, legalább vmi beta vagy nightly vagy akármi néven... de ugye sokuknak még hónapok (meg akár évek) sem elegendők hogy kiadjanak valami épkézláb drivert. Van aki egyenesen szó szerint baxik rá, és a régebbi hardvereihez semmit nem ad ki az újabb rendszerekre (esetleg ha már túl nagy a nyomás, akkor összetákol vmit) Persze tisztelet a kivételeknek. A win meg azért nem frissül olyan gyakran ilyen nagy mértékben.

    Az általad említett hiba nem lehet vmi más progi (vagy esetleg hardver? :F ) által okozott memóriaelfogyás miatt? :F Ez ugyebár előfordul más rendszereken is ilyen vagy olyan hiba következtében.

    (#53863) vlevi :
    Na látod, én meg a megjelenés másnapján frissítettem a win 10-re, azóta is elégedetten használom (azóta már 3 gépen is) Legopogom, de sosem volt 1db kékhalál sem egyiken sem, és semmi egyéb kirívó hiba.
    Jah, és előtte 8.1-et használtam, már annál sem sírtam vissza a 7est. Ellenben még mindig vannak cégek és magánszemélyek is, akik le nem cserélnék a "jól bevált XP-jüket" sem. :D

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák