Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz Воланд #40665 üzenetére

    Nem piszkáltam én semmit. Vagy lehet, de nem tudom, hogyan.
    Megpróbálom tömören leírni a sztorit, remélem tudsz/tudtok segíteni. Nyilván én állítottam el valamit tudatlanul,mert nem értem az egész fiók dolog logikáját sajnos.

    Van egy WDTV mediaplayerem, amivel elvileg hálózaton keresztül el lehet érni a PC-t, de nem tudtam bejelentkezni, nem volt tiszta, milyen felhasználónevet meg jelszót kér. A megfelelő topicban utána kérdeztem, ahol azt javasolták, csináljak egy új felhasználót Win alatt, aztán az Advanced Sharenél engedélyezzem a megfelelő mappákat a filmek eléréséhez. Így is tettem, körülményes volt, nem csináltam még ilyet, de sikerült egy WDTV nevű felhasználót hozzáadnom, meg is jelent. (sajnos a médiaplayer ennek ellenére nem látja a filmeket, pedig már rácsatlakozik a gépre...)
    Na innentől nem emlékszem pontosan, de valahogy a már korábban létrehozott outlookos mailcímem lett a felhasználónevem, nem a régi nicknevem, amit még telepítéskor adtam meg anno. A Microsofthoz be tudok jelentkezni ezzel a jelszóval, sőt, amikor ez lett az aktív felhasználónév, a következő bekapcsoláskor már jelszót is kért, nem értem, miért, én nem adtam meg ilyen opciót. Oké, beírogattam innentől mindig, de idegesített, rákérdeztem, hogyan tudom ezt megszüntetni, majd itt, ebben a topiccban tanácsolták, hogy a netplwiz paranccsal el lehet tüntetni. Oké, sikerült. de azt vettem észre, hogy az esti rendszeres beállított backupom nem megy, sőt, ahogy elkezdtem nézelődni rájöttem, hogy gyakorlatilag semmit nem enged csinálni a gépen, rendszergazdai jelszót kér, ami okééééé bakker, de a felugró ablak, amit feljebb linkeltem is, nem ad lehetőséget sehová beírni, szóval mit akar eeez? :-)

    Most gyakorlatilag megszűntek a rendszergazdai jogosultságaim, tulajdonképpen vendégfiókba kerülte, de úgy, hogy az eddigi UI megmaradt, tehát nem változott az Asztal, semmi.

    Aztán próbáltam mókolni, tényleg 1-2 dolgot változtatni az idióta Gépházban (szörnyű), bejelentkeztem a Microsofthoz is, aztán.... már a következő újraindításnál felugrik ismét az outlookos mailcímemmel a felhasználó, de az eddigi jelszóra nem reagál (nem változtattam jelszót!). Kizártam magam valahogy a saját fiókomból, tehát nem tudom bekapcsolni a gépet, csak a WDTV felhasználóval, amit megint csak nem értek...
    Ami pedig totál fura, hogy ha Start gomb, felül a felhasználónál kijelentkezek, kilép, de semmilyen másik fiókot nem ajánl fel, ahová beléphetek. miért nem???

    Na most ez van.. szívás. És komoly, mert dolgoznom kéne. Nem a játékból maradok ki...

    Vendég szintű fiókba kerültem, nem értem, hogyan,

    Jocco07 azt sem lehet behozni, semmit nem enged...

Új hozzászólás Aktív témák