Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap vásároltam egy TV-t, és próbálgattam,hogy a PC-t hozzákötve hogyan tudnám használni esetleg játékra.

    Biztos,hogy valami nagyon amatőr hibát követtem el,de most mintha az arányok teljesen elcsúsztak volna. Ikonok mérete, jobb klikkes lenyíló menük, illetve a programok objektumainak mérete sem passzol. Pl. a viber ablaka iszonyúan kicsi, de a radeon illesztőprogram menüje meg orbitális nagy.

    Monitornak egy Dell S2340L-t használok, a TV pedig Samsung UE48J6200. Mindkettő 1920*1080 felbontásban, és HDMI kábellel kötöttem mindkettőt a PC-hez, külön-külön.

    Több problémám is felmerült. Pl. PES 2016 alatt próbálgatva, a játék felbontását nem engedte 1280*768 fölé beállítani, és nem tudom,hogy ennek mi az oka.
    Továbbá nagyon zavar ez az eltérű méret probléma, így szeretném valahogyan visszaállítani az alap értékre a felbontást, és a méretezést. Ez megoldható valahogyan?
    És végül, az lenne a kérdésem,hogy lehet-e külön profilokat létrehozni a különböző megjelenítők használatához?

    Őszintén szólva nagyon hozzászoktam, hogy Windows 10 alatt lényegesen kevesebbet kell állítgatni a dolgokat, csak bekapcsolom a gépet egy újratelepítés után, és tökéletesen megjelenik a kép a monitoron, nem kell állítani semmit. Így abszolút nem vagyok képben,hogy mi befolyásolja a megjelenítést ilyen szempontból, vagy hogy azokat a beállításokat hol is kellene keresni.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák