Új hozzászólás Aktív témák

  • AlyrArkhon

    senior tag

    válasz elem67 #39039 üzenetére

    Neked is csak azt írhatom, amit a fórumtársnak már leírtam magánban.
    Ne a tapasztalt, vagy már ezen felnőtt felhasználókból indulj ki, hanem tényleg az átlagból, pl. a szomszéd középkorúból, aki számítógépezik, mert az milyen jó.

    Ha engem hívnak valahova, általában ezzel találkozom:
    1) megy a torrent - nem probléma, kivéve ha lassú kapcsolat mellett végtelen szál fel és letöltés engedélyezett, olyan kliens mellett, ami ráadásul közismerten gyárilag fertőzött.
    2) megy egy böngésző egy említett jellegű játékkal - akkor is, ha épp nem nézik. Farm, Farmerama, Candy, bármi, de nem lép ki, nem kapcsolja le, mert mindjárt lesz új élet, mindjárt aratni kell stb...
    3) megy a facebook üzenőfal is, minimum egy másik ablakban (ha nem egy másik face játék...).
    4) megy egy-két hírportál, társkereső, likevadász kamuoldal - meg minden, amit ezek nyitnak meg.
    5) megy egy youtube, amin vérmérséklettől függően cicás, csináld magad (DIY), vagy épp Failarmy videók mennek.(ez az ablak aktív, jó esetben. rosszabb esetben elég nagy a felbontása ahhoz, hogy akkor is menjen, ha nem is nézi, főleg, mióta youtube automatice adja a következő videókat). Rosszabb esetben ehelyett élő videóközvetítés megy, még rosszabb esetben felnőtt témában.
    6) Megy legalább egy, de inkább több online kapcsolati kliens, skype és társai.
    7) mindezt vagy nulla védelem mellett, vagy 3-4 különböző 'védelem' egyidejű alkalmazása mellett. Mégis el van térítve az összes böngésző :)
    8) 'hozzáértőbbek' esetén se a gép, se a böngésző soha nincs újraindítva, normálisan kikapcsolva, max ha valami frissítés indítja újra, mert milyen jó a hibernálás...
    Hát én sajnos ilyesmi átlagfelhasználókkal találkozom. Hidd el, ilyen felhasználók mellett a két gigás hetente sír hogy rakjam rendbe a gépet mert qrvalassu, a négy gigás csak havonta :)

    Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

Új hozzászólás Aktív témák