Új hozzászólás Aktív témák

  • hunluki

    senior tag

    válasz edari #37479 üzenetére

    Gépe válogatja. Hivatalosan kevesebb kell a 10-nek, de a valóság mást mond. Friss telepítéskor esetleg gyorsabb, de utána egyre jobban lassul, főleg régebbi vason. Valószínűleg driver gondok is vannak mögötte, de én is úgy vettem észre hogy játékok lassabban futnak 10 alatt a 7-hez képest. Ismerős netbookon frissített 7-ről 10-re, és érezhetően sokkal lassabban mennek a dolgok, 2-3 hónap után kb használhatatlan volt, 7-el évekig semmi gond nem volt, ment vissza image-ből a régi 7-es, ég és föld.

    Én úgy vettem észre hogy komolyabb HW-n megéri 10-re frissíteni mert gyorsabb lesz a rendszer is, sőt még a játékok is javulnak (mondjuk ezt is játéka válogatja), de gyengébb vason érezhetően döcögősebb a 10. A lélektani határ valahol az erősebb C2D procik környéke és minimum 4 giga ram sem árt ha van. Persze eldöcög alatta is, csak teljesítményben lesz rosszabb. Legalábbis én ezt tapasztalom úgy 25-30 gép alapján ami átfutott a kezem alatt.

    Saját gépemen is elég érdekes az eredmény, GTA IV pl 10 alatt sokkal többször reccen meg mint anno 7 alatt, ellenben a GTA V viszont a 10-est szereti jobban (4690k & gtx760).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák