Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Tournament #3379 üzenetére

    Ez a két registry kapcsoló visszahoztam a Control Panel-be az Update-et, de szürke az "üzemmód" választó (fixen auto), de majd elindulok google-el ezen az úton. Kösz.

    Amit a GUI-ból írsz, az itt irreleváns, mert ha azt letiltom, az Update akkor is megtalálja a driver-t (ez mindig is így volt) és feltelepíti (most már agresszíven, fixen automatikusan, régen beállítás szerint auto, kézi vagy sehogy...). Az arra vonatkozik, hogy új hardware észlelésekor mit csináljon, azonnal keresgéljen vagy ne. Később Update kereséskor ettől függetlenül is keres driver-t is (mint régen is).

    Alapvetően amúgy szeretem, ha frissítgeti a driver-eket, csak a VGA-t szoktam volt ignoráltatni a korábbi Windows(ok)-al és itt is ráhagynám most (végül is passzolna, hogy friss Win10 beta-t húz le Win8.1-es helyett, sőt, kíváncsi is voltam, vajon az előzetes hírek ellenére mégis kapott-e DX12 támogatást a VGA-m), ha nem lenne túl sok gond azzal az egyedi driver verzióval.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák