Új hozzászólás Aktív témák

  • GeorgeV

    aktív tag

    Végre (hogy miért tartott ilyen sokáig, az rejtély) tegnap este lejött a Windows 10 1511-es frissítés az egyik gépemre. A mai délelőtt ráment a telepítésre. Hosszú ideig kint volt a felirat a képernyőn, hogy új rendszer, meg minden. Ehhez képest a színes ablakkeret (ez miatt vártam már annyira) meg a gördülő lista végénél ugráló ablakon kívül alig van valami változás (nem mintha annyira vágynék a változásra).

    A másik gépemen kitörölhetetlenül ott a GWX (Windows 10 frissítés ikon a tálcán), de rákattintva az írja, hogy a Core-i7 processzor nem kompatibilis [hú, de egzotikus processzor ez a Core-i7] a Windows 10-el, ezért nem lehet frissíteni. Akkor meg minek mutogatod magad GWX?

    A harmadik gépemen Windows 8.1 van. Start menüvel, ablakban futó modern appokkal (Stardock), stb. Jó, ha félévente lefuttatom rajta a frissítést, mert amikor harmadszor fordult elő, hogy egy frissítés miatt nem tudtam a fejlesztő rendszeremet napokig használni, akkor véglegesen letiltottam a frissítéseket. Ami működik, azt hagyjuk működni, a dolgozó embert meg hagyjuk dolgozni.

Új hozzászólás Aktív témák