Új hozzászólás Aktív témák

  • Darkness1

    aktív tag

    Sziasztok,

    Feltettem én is ezt az előzetest és futólag megnéztem. Azt kell mondjam, tetszik.

    A legjobb, hogy a korábban a Lumia 925-re vásárolt programjaim jó része elérhető a Store-ban és feltelepítve ugyanott tudtam folytatni, ahol a telefonon abbahegytam. Ilyen program pl. a Nextgen Reader vagy a King's Bounty. A Nextgen Reader felületét pl. szépen hozzá lehet igazítani az aktuális kijelzőhöz. Nem beszélve a címjegyzékről, naptárról és e-mail-ekről. Láttam, hogy volt aki kifogásolta az új start menüt, mert túlzottan WP-s, nekem meg ez az egyik, ami tetszik benne. Szóval, akinek valamilyen WP8.1-es telefonja van, annak új értelmet nyerhet a konnektivitás. Nekem legalábbis ez a része nagyon bejön.

    Elképesztően gyorsan boot-ol és működik az SSD-ről, sokkal gyorsabb, mint a 7. Elég stabil is, ahhoz képest, hogy ez mégcsak nem is béta.

    Viszont sokkal több WinRT-s progi kellene, normálisan megírt kezelőfelülettel, amik hozzászabhatóak a kicsi és a nagy képernyőkhöz is. A minialkalmzások viszont hiányozni fognak. Tudtok ajánlani valamit, ami ki tudja azokat váltani?

    Szerintem váltani fogok rá a 7-ről, mihelyst kijön a végleges. Gondolom, a 8.1-ben is benne van a fenti dolgok egy része, de arra pénzbe kerül váltani, erre meg nem. Azt viszont nem szeretném megérni, hogy a látszólagos ingyenesség fejében reklámokat kelljen néznem a PC-n.

    [ Szerkesztve ]

    No stress, no work Today!

Új hozzászólás Aktív témák