Új hozzászólás Aktív témák

  • akoska23

    aktív tag

    Sziasztok. Adott egy Lenovo Thinkpad Tablet 2 Windows 10-el. Nem egy erőgép de eddig nagyjából a mindennapi igényeimre megfelelt. A gondok pár napja kezdődtek de vannak előzmények is. Win 8 al adták gyárilag és volt két driver ami sehogy nem akart települni vagyis a win szerint nem sikerült betölteni az illesztőprogramját. Az egyik a wifivel volt kapcsolatba a másik a Intel Dynamic Platform &Thermal Framework Processor Driver. Sikerült felraknom a drivereket de a gép lassabb lett gondoltam sebaj frissítettem win 10re. Minden sikerült de a két driver ugyanúgy nem működött. Nem foglalkoztam velük a gép működött rendesen de pör napja gondoltam miért is legyen olyan ami nem működik jól felraktam a Lenovo honlapjáról az Intel Driver packot. Figyelmeztetett hogy az előző verzió is ugyanez de végigcsináltam és megjavult az Intel drivere. A gép meg elromlott. Már egy sima skype közben is csak 10 percig bírja aztán elfogy a memória vagy valami mert úgy belassul hogy semmi sem válaszol a skype sem csak a gomb általi kikapcsolás segít rajta. Ma résen voltam és amikor észrevettem hogy lassul gyorsan megnyitottam aznerőforrás figyelőt ami szerint 17mb volt mindössze a szabad memóriám. Már nem emlékszem pontosan de valami msmgn.exe foglalta a nagy részét. Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni és kezdeni előről az egészet.

    Még lenne hiba; bcmfn2 driver ez folyamatosan felkiáltójeles az eszközkezelőben nem is tudom mi az.

    És még egy ami lehet hülyeség de leírom; egy nap többször is korlátozott net kapcsolatom lesz ami abban merül ki hogy nem sikerül megújítani az ip címet. Ugyanazon a routeren a telefonomnak semmi baja újraindítás után vagy másik hálózatra csatlakozás után a tab is megjavul a hibanapló pedig tele van hálózati hibával.

    Egyszerre ennyi kérlek segítsetek mert már skypeolni sem tudok normálisan a családdal.

    A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

Új hozzászólás Aktív témák