Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz #93794560 #24069 üzenetére

    Igen, a kiadásával igyekeztek, de most a ráncbaszedésével annál kevésbé.

    Start menüben engem az zavar, hogy a "Minden alkalmazás"-ra rákattintva egy hosszú lista jön be, olyan mint a WP-s telefonomon, pedig itt nem lenne muszáj olyannak lennie.
    Ami 8.1-ben volt kis nyíl, ami átvezetett egy másik oldalra, ahol az összes alkalmazás volt, ahol lehetett normálisan rendezni, sokkal használhatóbb, áttekinthetőbb volt.
    Másik baromság, hogy ha teljes képernyősre állítod, akkor a start menü baloldali, tehát első oszlopa csak egy külön kattintással a felső sarokban hívható elő, egyébként rejtett.

    Felhasználóbarátság tekintetében szerintem amit az egyik kezükkel odaadtak, azt a másikkal el is vették. A OneDrive lebutításáról akkor még nem is szóltam. Lehet persze mondjuk így trükközni, de ezzel olyan lassú, hogy jobban megéri felmászni böngészőn keresztül a onedrive-os oldaladra, hatszor előbb odaérsz. 8.1 alatt teljesen jó volt, észre sem lehetett venni, hogy az ember csak online elérhető fájlok között mászkál. 10-re le kellett butítani, mert összezavart néhány embert. Az miért nem jutott eszükbe, hogy a rejtett fájlokhoz hasonlóan ezt is láthatóvá lehessen tenni? Ilyen kreatív programozókkal készíttetik? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák