Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Üdv!

    Tegnap tisztogattam kicsit, és letöröltem két alkalmazást, amiről azt gondoltam, hogy valami next-next-finish telepítéskor valahol bennfelejtett pipa hozadéka, mert azon kívül fogalmam nem volt mik azok. Nos az egyik restartot kért uninstall után, megtettem. Majd később mikor böngésznék veszem észre, hogy furák a betűk a böngészőben. Nem mindenhol, de most a szerkesztő ablakban ahova írok, vagy a hsz szövegek pl igen, de a szerkesztő ablakon kívüli szövegek meg pl jók, mint voltak.

    Sajnos azzal is ezután sikerült szembesülnöm, hogy noha 8.1 alatt be volt kapcsolva a rendszervisszaállítás, win 10 upgrade után ez kikapcsolt, így visszaállítani nem tudok. A két program nevét megint csak nem, az egyik valami webio(tudom, ilyen van, de nem ez) vagy hasonló, a másik meg valami youtube-hoz hasonló nevű valami blokker azt hiszem.
    Nem tudom, ezek okozhatták-e, meg leírni sem jobban a dolgot, de ha valaki ebből sejti miről beszélek, igazán kisegíthetne :B :R

    Illetve esetleg meg lehet valahogy nézni, miket unistalláltam legutóbb? :F

    Mondjuk a képeken így pont nem nagyon látszik a különbség..

    Olyan, mintha nem lenne cleartype a bevitt szövegen(paintbe se), vagy más/kisebb lenne a betűtípus de a weblap bevitt, fix szövegein meg igen. Vagy hülyeséget mondok? :F Cleartype csekkolva, elvileg ok, be van kapcsolva.

    Ja, amúgy Opera, de Edge is ilyen..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák