Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz net91 #20274 üzenetére

    Nálam is elszállt a időjárás és a térkép, pont az a kettő, ami kint is van a startmenüben. A számológépről nem tudok nyilatkozni, mert azt letöröltem, és a régi windows 7-est használom. Biztos, hogy a frissítés b.ta el, mert én napok óta nem változtattam a rendszeren, nem telepítettem, nem állítottam át semmit, szóval ez olyan dolog, ami másnál sem megy, várni kell, hátha a következő 20 frissítésből valamelyik visszahozza.

    A számológép sebességéről annyit, hogy bátyám gépén SSD-vel a 10-es gyári gyorsan megnyílik. Szerintem ott bénázták el a fejlesztését, hogy SSD-n fejlesztenek, és nem vettek észre, hogy valamit félre...tak benne, amitől 30x annyi idő, mire elindul. Ráadásul azt hiszem 10x annyi helyet is foglal, pedig a tudása semmivel sem több így első ránézésre. Lehet, hogy van benne rakat felesleges programsor, amit betölt.

    Egy ekkora cég megnézhetné HDD-n és SDD-n is, hogy hogy megy a progi amit kiadnak, pláne, hogy ezért súlyos pénzeket kérnek el. Ez olyan, mintha kiadnának egy autót, és az ablakemelő 20 perc alatt húzná fel az ablakot. Megnézném, hogy hányat vinnének vissza belőle.

    Szerk.: A csempe szerintem tile ebben az esetben:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák